ONE GIRL TWO PAIRS OF SHOES

DE PERFEKTE BOYFRIEND JEANS

fy5a3338 fy5a3135 fy5a3410 fy5a3163

Annonce for LIDL

I LIDL lige nu kan man få nogle virkelig fine jeans til meget rimelige priser. Blandt andet disse ret perfekte boyfriend jeans. De er en del af ESMARA By Heidi Klum kollektionen #Letsdenim. Jeg har et par sorte momjeans  og også disse boyfriend fra kollektionen er jeg virkelig godt tilfreds med både pasform og materialet. Jeg kan godt lide det slidte look med lidt sporadiske huller, og synes især at det ser godt ud sammen med en t-shirt eller en løs skjorte og et par stik i sko eller sneaks. I kollektionen er der rigtig mange fine styles og I kan se hele udvalget HER eller følg med på facebook og bliv inspireret HER.

1 kommentar

  • Tina

    Meget smukt billede med palmebladet, som ligesom udgør din rygrad og ribben:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE GIRL TWO PAIRS OF SHOES