MIT BEDSTE TIP TIL AT UNDGÅ TØR VINTERHUD

DRØMMER OM EN FORÅRS KLAR ALTAN

66d044155cee160d8c205e34909aadb4d0d5df35014826afc2b35324b684babe
skaermbillede-2018-03-22-kl-21-35-55

Annonce for Dubli.com

Alle disse fine sager kan findes på Ellos.dk under “Bolig og Indretning” – og hvis du shopper hos Ellos igennem Dubli.com (opret en gratis profil og shop via dette link) så får du 8% af dit køb hos Ellos.dk tilbage i kroner, direkte på din konto.

Min kæreste, Mads og jeg flyttede sammen i midten af januar i år og vi er nu så småt kommet på plads i den nye lejlighed. Og vi har virkelig skudt papegøjen med den lejlighed her – den er virkelig helt perfekt for os. Vi har to etager og en masse skøre, små finurlige kroge og detaljer. Og så har vi 10 kvadratmeters altan, hvilket jo helt vildt priviligeret. Jeg havde været lykkelig for bare 2 kvm. Men der er altså lidt plads at lege på og i takt med at vejret herhjemme viser sig fra sin mildere side, er jeg begyndt at gå og drømme om hvordan vi skal indrette altanen. Der skal være spiseplads til at have mange gode venner på besøg, men der skal også være plads til planter og krydderurter, samt til at dase. Og så er jeg maks klar på at slæbe puder, tæpper, lys og andre sager man ellers tilegner “indendørs brug” med udenfor. Det er simpelthen så stemningsfyldt. Jeg går med tanker om at lave en make-over video hvor jeg gør altanen forårs/sommerklar om en månedstid, kunne I tænke jer at se det?

Som sagt er det første gang jeg skal prøve kræfter med at indrette et udendørsrum og det kan jo godt virke som lidt af en mundfuld, når der skal købes både havemøbler, lys og potter  osv. til at fylde 10 kvm ud, derfor er det fantastisk at jeg kan spare 8% (altså få 8% af mit køb tilbage) når jeg handler igennem Dubli.com. Jeg har iøvrigt også brugt Dubli.com i mange andre sammenhæng. F.eks når man booker en rejse, så kan 8% altså udgøre ret mange penge. Så det er helt klart værd at prøve Dubli for jer der endnu ikke bruger det – og det koster dig ikke en krone. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT BEDSTE TIP TIL AT UNDGÅ TØR VINTERHUD