SHOP DINE FORÅRS ESSENTIALS MED RABAT

EN ALMINDELIG DAG SOM STUDERENDE I COSTA RICA

one-girl-2-pairs-of-shoes-1 fy5a1911

Det er nu min fjerde dag her i Playa Tamarindo i Costa Rica og jeg elsker livet her – pura vida som costaricanerne kalder det. Mads og jeg ankom sent søndag aften, helt rundtossede og ekstremt trætte efter over et døgns rejse. Allerede da vi ankom fik vi snakket lidt med to andre elever som bor på det samme skole-hjem/hostel som os, og de lånte os noget tandpasta og hjalp os med at falde på plads på vores værelse. Stedet vi bor hedder Chocolate og bestyres af den sødeste kvinde som vi kalder Mama Hope. Hun laver morgenmad til alle os som bor her og hjælper os med hvad end vi måtte have brug for. Chocolate ligger ca 5 minutters gang fra EFs sprogskolen her i Tamarindo, og ca 10 minutters gang fra stranden –  så det kunne ikke være bedre!

Jeg studerer spansk, som tidligere nævnt og siden jeg aldrig har haft spansk før startede jeg på et begynderhold. Man kan vælge nogle forskellige grader sprogkurser, et generelt – hvor man  har ca 16-17 timer ugenligt og et intensivt hvor man har ca. 20-22 timer ugentligt. Jeg har valgt det generelle kursus forløb, da jeg jo også er her for at arbejde, tage billeder og lave video – så det vil jeg gerne have tid til. Og jeg har allerede lært mere end jeg nogensinde havde drømt om. Jeg kan rent faktisk formulere sætninger og f.eks fortælle hvad jeg vil lave i weekenden eller spise til morgenmad. Og jeg begynde rat forstå mere og mere af sproget – og tænk jer, jeg har kun været her i fire dage! Er virkelig positivt overrasket over hvor hurtigt det går med at lære. Men lad mig fortælle jer lidt om hvordan en almindelig dag som studerende her i Tamarindo ser ud.

1
fy5a1312 2
fy5a1712fy5a1801

3
fy5a1858
fy5a1763

4
fy5a1614fy5a1840

2 kommentarer

 • Maja

  Hvad laver Mads dernede? Freelancer han, daser han, studerer han?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Freelancer og daser er vist et ret godt svar. Han hjælper mig med at tage billeder og skyde video under rejsen og så tager han på opdagelse på egen hånd om dagen når jeg er i skole :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP DINE FORÅRS ESSENTIALS MED RABAT