DE BEDSTE OPLEVELSER FRA COSTA RICA

FAMILIE SØNDAG + OG FORÅRS OUTFIT

1

2
fy5a5283
3 fy5a5055
Annonce for Ellos.com
Jeans, 279DKK HER // Bluse, 299DKK HER // Sko, 599DKK HER

Jeg er så småt ved at vende mig til det danske klima og ikke mindst finde tilbage til en normal døgnrytme ovenpå en uge med sindsyg jet-lag efter at jeg kom hjem fra Costa Rica. Mads af jeg har haft huset fyldt af venner og familie hele weekenden og det gør heldigvis alting meget bedre. Mads fyldte 24 år i sidste weekend og i fredags havde vi den dejligste fødselsdag/housewarmingfest og idag var begge vores familier samlet for at fejre ham endnu engang. Solen kiggede sågar frem idag, så følte faktisk at det her fine forårs outfit var helt passende, til trods for minusgraderne udenfor. Hele outfittet er fra Ellos nye forårskollektion Iconic Essentials. Og essentials er jo netop hvad man har brug for i sin garderobe når sæsonerne skifter og et par smukke hvide boot-cut jeans og disse super søde sko er lige hvad jeg har brug for i min garderobe dette forår. Det kan matches med så mange forskellige ting og er bare friskt og forfriskende i en vintergarderobe fyldt med mørke farver. Se hele kollektionen HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE BEDSTE OPLEVELSER FRA COSTA RICA