DRØMMER OM EN FORÅRS KLAR ALTAN

FRA FAABORG TIL ODENSE – OM AT BO I BYEN OG SAMTIDIG PASSE PÅ SIN HUD

fy5a68811
fy5a6808
one-girl-2-pairs-of-shoes-1

Jeg er jo vokset op på landet, og hjemme i gode gamle Faaborg gik tingene noget mere stille og roligt for sig, end det gør her i Odense. Hjemme på Kalekovej passerede der maksimalt 50 biler på én dag – og det var når det gik vildt for sig. Det var iøvrigt ofte den samme sænkede Brian-bil med komplicerede fælge, der brummende og hoppende kom cruisende forbi flere gange- provinsliv am I right?!  Nu bor jeg ud til Hjallesevej her i Odense, og det gjorde jeg faktisk også i min gamle lejlighed, selvom jeg måske ville foretrække at bo et mindre trafikeret sted.  Udenfor min hoveddør suser der biler forbi på alle tidspunkter af dagen, og hver fredag-lørdag kan der høres skrål fra feststemte mennesker der slingrer afsted mod bymidten. Og der har bestemt sin charme, særligt når man i hele sin opvækst som den eneste natlige lyd, kun har hørt galen fra vores tidsforvirrede hane og et enkelt postbud på scooter, som var tidlig på den. Jeg er blevet forelsket i Odense, med støj og forurening and all – for byen rummer også så meget andet end det. Men netop dét at jeg nu og de sidste mange år har boet i en større by, har faktisk betydning for min hud. Måske kender du det selv, fra eks. når du rejser til storbyer – du føler dig næsten helt beskidt i ansigtet når du kommer hjem til dit hotelværelse om aftenen. Sådan havde jeg det for eksempel da jeg rejste rundt i både Bangkok og Barcelona, og det giver jo rigtig god mening eftersom man i storbyer klart er udsat for mere forurening, udstødningsgasser, snavs  osv. Jo større by – jo større stresfaktorer er din hud udsat for. Derfor er det enormt vigtigt for os som bor i større byer at sørge for at rense og pleje vores hud. For selvom dét at sove for lidt i weekenderne, til fordel for lange nætter ude i byen med veninderne er skønt, er det altså ikke det bedste du kan gøre for din hud – men det skal jo ikke stoppe dig! Det mener Nivea heller ikke, derfor skabte de tre-trins hudplejeserien Urban Skin som jeg har testet og brugt flittigt de sidste 3 måneder.
2 fy5a7096 fy5a7111

I Urban Skin serien finder man en dagcreme som indeholder bl.a SPF20 hvilket jeg virkelig sætter pris på – man bør nemlig altid (sågar også om vinteren) have solcreme på i ansigtet, tro det eller ej. Dagcremen indeholder også grøn te ekstrakt og antioxidanter og dufter skønt og forfriskende og som fugter huden i op til 48 timer. Jeg kan klart mærke, at min hud har været fugtet hele dagen. Selv efter en aften i selskab med Mads, hvor vi har fået et par drinks og været ude i bylivet, har jeg fornemmelse af, at min hud er beskyttet og velplejet. Det giver virkelig point i min bog, at min dagcreme passer på mig. For det er præcis det, jeg ønsker at gøre.

Derudover er der selvfølgelig også en natcreme som ligeledes indeholder grøn te ekstrakt og antioxidant, men også hyaluronsyre som jo er det der naturligt findes i vores hud og som gør at huden holder sig stram og fast. Cremen er meget let i konsistensen, men giver en masse fugt. Jeg plejer at putte et godt lag creme på om aftenen lige inden jeg går i seng og jeg kan virkelig mærke en forskel når jeg vågner morgenen efter. Det er lidt som om, at den mindsker min hævelse i huden om morgen. Kender i det? De der burgerøjne, og lidt runde kinder om morgen, som koldt vand sjældent kan klarer. Hvis du har set et par af mine vlogs på youtube så ved du hvor frygtelig jeg kan se ud om morgenen. Men med natcremen har jeg i hvert fald en fornemmelse af, at jeg er mindre hævet.

Og som noget helt nyt har Nivea nu også lavet en ansigts maske, en detox maske med hvidt ler og magnolia ekstrakt. Ligesom de to andre produkter i serien er dette produkts formål at rense huden efter en lang dag i byen. Masken kan man nøjes med at have på i blot 1 minut, så jeg plejer at ligge den lige inden jeg børster tænder og så vaske den af når jeg spytter ud – dét er multitasking, på den helt rigtige måde.

Mine erfaringer med Urban Skin serien er absolut positive. Og det er produkter som kan fåes til en rimelig pris og som er små og lette at have med sig i toilettasken når man skal fra sted til sted. Masken er genial til storbyferie, hvor man rejser rundt omkring i alt fra tør metroluft, til varme briser under en tur på stranden og så måske endda også en aften ude på barer. Så det rart med en maske, som man kan smide på om aftenen, og føle den fjerner diverse forureninger, så man vågner frisk og klar til en ny dag i byen. Det er 3 effektive og gode produkter og det foretrækker jeg langt fremfor at have 20 forskellige produkter bare til ansigtet. Det passer mig virkelig godt at det ikke behøver være kompliceret at have en hudrutine det tager mig et par minutter morgen og aften – og resultatat af at pleje min hud dagligt kan virkelig mærkes og ses. Det føles godt at jeg med disse tre produkter aktivt kan passe på min hud, ligesom den passer på mig. NIVEA sørger for, at vores team work med min hud er helt optimalt.

NIVEA og miljøet
Forud for at indgå dette ambassadørskab med NIVEA var det vigtigt for mig, at sikre mig at jeg kunne stå inde for bl.a. det udsyn de har på miljø . Og jeg er så glad for at kunne fortælle at jeg har lært at NIVEA tager et ansvar på det punkt. Al emballage er 100% genanvendelig, deres formler indeholder mindre end 80% fossile ingredienser og der bliver ikke brugt palmeolie i deres produkter. Læs mere om NIVEA og miljø HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRØMMER OM EN FORÅRS KLAR ALTAN