MIT COSTA RICA EVENTYR: REJSE VIDEO

MIT BEDSTE TIP TIL AT UNDGÅ TØR VINTERHUD

13
fy5a5582
24
one-girl-2-pairs-of-shoes-1
Vi kan vel hurtigt blive enige om, at vinteren har varet længe nok nu. Man savner solen (jeg skal jo ikke klage, jeg har lige været 14 dage i Costa Rica men stadig), man savner at have bare ét lag tøj på i stedet for tre. Man savner fregner og solbrun og velfugtet hud. Sådan har jeg det i hvert fald her i slutningen af Marts, hvor jeg tydeligt kan se på min hud at den har været udsat for kulde i mange måneder nu. Og jeg er sikker på at der er nogen af jer derude det har det på samme måde. Når termometeret viser minusgrader ældes mine hænder med lige omkring 30 år. Knoerne bliver helt tørre og rynkede og det ligner at jeg har brugt hele livet på at vaske op uden at have plastichandsker på. Og det er virkelig ikke tilfældet. Kuren er; en god creme og rigeligt af det. Jeg bruger cremen Care fra NIVEA som virkelig gør underværker. Det er en enormt fugtgivende creme som er hurtigt absorberende og ikke blot lægger sig uden på huden som en fedtet hinde, sådan som man kan opleve at andre cremer gør det. Og selvom cremen giver en masse fugt er den ikke tung, men har faktisk en let konsistent, hvilket er noget jeg sætter stor pris på. For om sommeren vil jeg også gerne give min hud fugt og så dur det jo ikke at cremen er alt for fed og tung – og det er Care fra NIVEA heldigvis ikke. Jeg prøver for så vidt muligt at forebygge de her vintertørre hænder osv. ved at sørge for at bruge creme i hvert fald et par gange om ugen, hele året rundt. Jeg har nemlig lært, at det er den måde man bedst beskytter sin hud på og holder den flot. Hud som er velfugtet og bliver passet på har også dét man kalder en intakt hudbarriere som er dét der gør at din hud kan stå imod al den forurening som vi på daglig basis bliver udsat for (særligt os som bor i større byer). Hvis hudbarrieren ikke er intakt kan al forureningen trænge ind i kroppen. Så dét er faktisk virkelig vigtigt at få brugt noget creme. Og hvis uheldet er ude og huden virker helt tør, så lav en hurtig bodyscrub af kaffegrums eller sukker som du kan blande med Care cremen og masser til de døde hudceller forsvinder. Så er det som om huden bedre kan tage imod fugten fra cremen. Jeg er typen der har været rigtig dårlig til at tage mig af min hud igennem mine teenageår. Jeg tror at jeg tog min gode hud lidt for givet. Jeg har ofte glemt at fjerne make-up og da i hvert fald ikke fået påført creme ofte nok. Men den slags er jeg virkelig begyndt at prøve at tage mig af, fordi der helt tydeligt er en forskel. Huden er kroppens største organ så det virker jo tosset ikke at passe på den, om sommeren såvel som om vinteren.

1 kommentar

  • Ida

    Jeg savner de der indlæg, du skrev for noget tid siden, hvor du besvarede spørgsmål, som du ofte fik. Som fx hvorfor du bor i Odense og ikke København osv. Jeg synes aldrig, at der kom svar på alle spørgsmålene… :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT COSTA RICA EVENTYR: REJSE VIDEO