EN ALMINDELIG DAG SOM STUDERENDE I COSTA RICA

ONE GIRL TWO PAIRS OF SHOES

one-girl-2-pairs-of-shoes
fy5a2759

fy5a2873
fy5a2891fy5a2925
Sorte højhælede sandaler 899DKK HER
Nederdel, vintage // Top H&M // Hårdbånd, Magasin

fy5a3016
fy5a2951
3
Røde slippers 699DKK HER
Kjole, vintage / Taske, købt i Costa Rica / Hat, HER / Armbånd, HER

I anledning af forårets kommen har jeg lavet dette indlæg med inspiration til to forårs/sommer sko fra Agnes Cecilias nye kollektion hos Ellos.com. Kollektionen er nemlig fuld af farverige styles som virkelig leder tankerne hen mod varmere og lysere dage. Heldigvis for mig er jeg lige nu i Costa Rica, hvor der er rigeligt at både lys og varme, så jeg tager glæden (og varmen) lidt på forskud. Jeg har stylet to forskellige par sko som begge er “slip ons” – ét par med hæl og ét par flade. Jeg er svært glad for de røde ruskinds slip ons, som vil klæde næsten ethvert outfit. Her har jeg stylet dem med en lang kjole og stor solhat – et ægte ferieoutfit, men de kunne bestemt også se flotte ud med et par løse hvide jeans og en croptop eller en fin kort sommerkjole. I kan shoppe hele Agnes Cecilia kollektionen HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN ALMINDELIG DAG SOM STUDERENDE I COSTA RICA