SUN OUT = SUNSCREEN ON

ALTAN MAKEOVER – FØR & EFTER BILLEDER

1foermyselfie-3-of-5myselfie-5-of-5myselfie-1-of-5myselfie-8-of-10myselfie-10-of-10
Annonce for Ellos.com
Det har kriblet i mine fingre for at komme igang med at indrette altanen, som hører til Mads og min nye lejlighed. Jeg tror næsten at det er dét “rum” som jeg har glædet mig aller mest til at komme igang med, fordi jeg ved at vi kommer til at bruge så meget tid derude. Og jeg har været heldig at kunne alliere mig med Ellos fordi de netop nu har lanceret en masse smukke ting og sager til at skabe det perfekte  uderum. Mads og jeg havde i forvejen fundet et gammelt sæt havemøbler og købt dem brugt, og så passede det rigtig fint at have nogle nyere items at blande med det brugte. Jeg har fået lov til at udleve min drøm om at have en masse bløde elementer udendørs, såsom tæpper og puder og levende lys. Indtil videre holder vi det ganske enkelt på altanen – så det ånder fred og ro når man kommer derud. Vi har  købt et par større planter for at give lidt liv og så skal jeg på sigt have hængt lidt flere altankasser op så jeg kan plante krydderurter. Idag købte vi en smuk bananpalme og en eucalyptus busk, som jeg håber vokser sig stor og stærk, så jeg kan plukke af den til buketter. Vores tanke med altanen var at der både skulle være plads til at slikke sol, have gæster og dyrke planter – og jeg synes vi er kommet ret godt i mål med at skabe et rum som kan netop dét. Hvis du vil shoppe vores altan-look kan du klikke på sagerne nedenfor.ellosaltan

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUN OUT = SUNSCREEN ON