DEN ULTIMATIVE SHOPPING GUIDE -FORÅRSKLAR GARDEROBE

ER DU FRA ÅRHUS – SÅ KOM OG HÆNG UD PÅ SØNDAG!

annince
myselfie-1-of-3myselfie-2-of-3
Reklame for PAW SKO.

I øjeblikket er der som min far siger  “gang i biksen” – der er så mange spændende projekter som jeg arbejder på og det er som om at jeg er ved at genfinde mig selv og min rolle her på det store internet. I et erhverv hvor alting konstant vokser og ændrer sig, og hvor jeg selv er omdrejningspunkt er det nogengange svært at finde ud af hvilket retning jeg skal gå. Men det er som om at de muligheder jeg får i øjeblikket har fordret nye idéer og mere overskud til at skabe (hvad jeg selv synes er) fedt indhold til jer. Blandt andet er der idag lancering af forlaget  Gyldendals nye youtubekanal Gyldendal Max, hvor jeg sammen med Kristian Kulmbach er værter på et rigtig sjovt talkshow/quizzshow som I kan se nedenfor. Det er tiltænkt et lidt yngre publikum – men måske vil I synes det er sjovt at kigge med alligvel!
Og på søndag  d. 29. April skal jeg en til Aarhus og se Paw Sko’s spritnye butik – som lyder til at være totalt sej og noget ud over den sædvanelige skobutik. I butikken er der nemlig lavet en SoMe-bar, hvor man kan komme ind og lade sin telefon, bruge dét gratis WIFI og nyde en kop kaffe mens ens kæreste shopper nye sko eller ens ubeslutsomme veninde skal finde de perfekte sneakers. Og I anledningen af renoveringen holder de faktisk også ekstra længe åbent (10-20) onsdag og tordag i denne uge. Men jeg kommer som sagt på søndag mellem klokken 12 – 14 og jeg håber at I af jer der bor i Aarhus har lyst til at komme og sige hej. Jeg giver kaffe, en sludder for en sladder og så er der også en MASSE konkurrencer som man kan deltage i via Paw Sko’s Instagram: @pawskoaarhus og Facebook:@gaborshopaarhus. Det ville i hvert fald være så fint at hilse på nogen af jer der bog på de breddegrader, da det jo ikke er så tit jeg er i Aarhus.

2 kommentarer

 • Marie

  Hej dejlige Johanne, hvor er din fine bluse fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej søde Marie.
   Den er fra Zara – de er jo verdensmestre i at lave smukke blonder! Købte den for et par uger siden, så den skulle stadig være til at finde i butikkerne eller online :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN ULTIMATIVE SHOPPING GUIDE -FORÅRSKLAR GARDEROBE