ER DU FRA ÅRHUS - SÅ KOM OG HÆNG UD PÅ SØNDAG!

ET SJÆLDENT INDBLIK I PIGERS GRUPPECHAT

gruppechatIllustration af @Johanne Kohlmetz
fy5a7152

Annonce for Libresse.

Jeg har sammen med 4 veninder en gruppechat som vi i snart 4 år har holdt kørende. Chatten er blevet lidt af en legende iblandt vores venner og navnet på gruppechatten er nu også blevet min venindegruppes kaldenavn. Vi og chatten hedder Braless and Flawless. Og navnet opstod efter en aften hvor vi skulle ud og alle havde valgt at lade BH’erne blive hjemme. Og netop dén bramfrihed er toneangivende for min venindegruppe. Og gruppechatten bliver brugt til at dele alt fra tåkrummende date-oplevelser, til hjertesorger, grinagtige hverdagsbilleder og vidensdeling på alle punkter. Der er bl.a. både en medicin, idræt og sundhed og sygeplejerskestuderende i gruppen, så vi er også dækket ind på dén konto. Og dé 4 piger har igennem årene virkelig hjulpet mig med at slippe af med mine dårlige tanker om mig selv og min skam over f.eks. min krop, menstruation eller andre fuldkommen almindelige ting fordi alle altid har været så åbne og ærlige. Men hvis ikke man er så heldig at have gode veninder, der er åbne og fortæller om deres oplevelser, kan man jo godt gå og tro at man er helt alene om at være som man er. Og jeg kan jo ikke direkte give jer adgang til Braless and Flawless, for der ligger altså årevis af pinlige billeder og afslørende historier om mig – men jeg vil gerne dele nogle af de gode råd som mine piger har givet mig i forhold til menstruation. Mine egne råd har jeg tidligere delt med jer blandt andet i dette indlæg som også handlede om hvordan man nogen gange kan tro at man er helt forkert når man har menstruation, eller bør skamme sig over at bruge bind. Det vil jeg meget gerne forsøge at gøre op med, for bind er noget jeg har brugt lige siden jeg fik min første menstruation og det er noget alle verdens kvinder (os der er heldige nok til faktisk at have adgang til bind vel af mærke) benytter sig af. Jeg bruger nogle gange bind i løbet af dagen, men det er primært om natten – særligt når jeg sover ved siden af min kæreste, at jeg vil føle mig sikker. Det er slemt nok at have mavekramper og være oppustet, at bekymre sig om at bløde igennem i løbet af natten er livet for kort til. Derfor bruger jeg Goodnight Extra som beskytter i op til 10 timer. Bindet er  bredere foran og ekstra langt bagtil, så der er ingen lækage og man  kan uden frygt kan sove igennem – også ved siden af sin kæreste. Tjek mine veninders råd ud i tråden nedenfor og del gerne dit bedste råd!
Ps. jeg er enig med Den klogeste i gruppen – “alt smeltet ost” er et must når jeg har menstruation (og alle andre dage iøvrigt).

ikke-navngivet-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DU FRA ÅRHUS - SÅ KOM OG HÆNG UD PÅ SØNDAG!