BLOGGERE FÅR OGSÅ MENSTRUATIONS-KRAMPER OG JETLAG

JOHANNES GUIDE TIL DEN PERFEKTE HJEMMEAFTEN

Annonce for NIVEA

Om du skal bruge din helt perfekte hjemmeaften alene, med din kæreste, eller sammen med dine bedste veninder er helt op til dig selv. Men du fortjener i alle tilfælde at forkæle dig selv engang imellem, og det behøver ikke være dyrt eller besværligt. Personligt nyder jeg virkelig de aftner jeg har helt for mig selv i Mads og min lejlighed, hvor jeg kan gøre præcis som jeg har lyst til. En hjemmeaften for mig er noget der kan virke næsten lindrende, eller helende i en hektisk hverdag. For eksempel  har de sidste 14 dage været meget travle for mig, og jeg har været afsted på familie besøg hos både Mads og min familie hele påsken, så I denne uge trænger jeg VIRKELIG til at tage en aften ud af kalenderen, hvor jeg ikke tænker på hverdagsproblemer og bare slapper af. Og måske trænger du også til sådan en aften – derfor får du her min guide til den perfekte hjemmeaften!
1 3 4 2

fy5a7079 fy5a7131
Jeg bruger 3 produkter fra NIVEA både morgen og aften – som jeg har skrevet om HER. Og selvom man sagtens kan klare sig med en hurtig rutine, og den ansigtsmaske jeg bruger ikke behøver sidde mere end 1 minut, kan jeg alligevel godt lide at gøre lidt ekstra ud af det når jeg holder hjemmeaftner og vil forkæle mig selv. Produkterne jeg bruger er en del af Urban Skin serien, en række produkter specielt lavet til os som bor i større byer og som er meget på farten. Vi og dermed også vores hud er nemlig markant mere udsat for forurening end andre. Derfor elsker jeg at bruge Detox masken med hvidt ler og magnolia ekstrakt. Jeg føler mig så frisk og lækker når jeg har brugt den og selvfølgelig min natcreme. Min hud føles ligesom lettere og mine porre er rene og min hud er ikke længere fedtet efter en lang dag med mange møder. Så er det bare fødderne i et dejligt fodbad og min favoritfilm på fjernsynet, godt loadet op på snacks og alt jeg skal bruge skal helst ligge i en armslængdes rækkevidde, så jeg de næste mange timer overhoved ikke behøver at flytte mig fra sofaen. Det er virkelig noget af det bedste jeg ved. Hvordan er den perfekte hjemmeaften for jer? Har I nogle bestemte ritualer når I skal forkæle jer selv? Hvad er jeres hemmelige skøre craving I kun spiser når I er alene? Jeg vil høre det hele! :-D

NIVEA og miljøet
Forud for at indgå dette ambassadørskab med NIVEA var det vigtigt for mig, at sikre mig at jeg kunne stå inde for bl.a. det udsyn de har på miljø . Og jeg er så glad for at kunne fortælle at jeg har lært at NIVEA tager et ansvar på det punkt. Al emballage er 100% genanvendelig, deres formler indeholder mindre end 80% fossile ingredienser og der bliver ikke brugt palmeolie i deres produkter. Læs mere om NIVEA og miljø HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGGERE FÅR OGSÅ MENSTRUATIONS-KRAMPER OG JETLAG