JOHANNES GUIDE TIL DEN PERFEKTE HJEMMEAFTEN

MIT DRØMME OUTFIT ANNO 2008

Det virker fuldkommen tosset for mig at det nu er 10 år siden året hed 2008. Det betyder at jeg i hvert fald i 10 år har ment at jeg var totalt voksen, og udemærket vidste hvad der var bedst for mig selv, hvad enten det gjalt sengetider eller tøjstil. Men 10 år er temmelig lang tid, og jeg må nok erkende at jeg ikke helt kan stå inde for alt hvad jeg som 13 årig mente var en god idé, specielt ikke de valg som involverer mit udseende. Som en, i hvert fald nogenlunde respekteret, “modeblogger” er det jo frygteligt at tænke på hvor ukreativ jeg var i rent modemæssigt dengang. Så til skræk og advarsel, eller bare som underholdning og lidt af krumme tær over vil jeg nu tage jer på en gåtur ned ad Memory Lane til en tid hvor sorte leggins (selv dem med mærkeligt udskårne huller i) var en legitim underdel. Hvis du selv var teenager omkring 2008 er jeg sikker på at du vil kunne nikke genkende til det her indlæg.
flightmode
Hvis du ikke er blevet mobbet lidt, af en dulle med foundation på læberne iført det der tøjsæt, var du så overhoved ude af dit hus i 2008?
Jeg ville gladeligt have solgt både min sjæl og min førstefødte for hvilken som helst af de ovenstående items. Det var mit livs mission i 2008-2010 at have så meget mærkevaretøj som muligt i min garderobe. Og så selvfølgelig at opnå en fuldkommen hvid hårfarve – hvilket også lykkedes til sidst (Og det forsøger jeg stadig at rette op på den dag idag) Missionen med mærkevaretøj lykkedes imidlertid ikke rigtigt, da mine forældre fuldkommen boykottede alt der hed, Reebok, WESC eller D&G. Jeg kunne få lov til at gå ned i “Jappe” som en af Faaborgs eneste tøjbutikker hed dengang – og så kunne jeg vælge mig en pæn striktrøje eller noget, men fandeme nej om de ville give flere tusind kroner for hverken armeløse sweatshirts eller tanktoppe med logoer på. Min far tvang mig faktisk til at bytte et par Diesel bukser (De der mega lyseblå nogen som var umanerligt lavtaljede) engang, fordi han synes det var for sindsygt at give 1000 kroner for jeans jeg ville vokse ud af indenfor et år. Det gav anledning til en del påstyr i husstanden, kan I nok forestille jer. Og hvis I var teenagere på samme tid som mig, så er i nok gået igennem nogenlunde det samme. Men jeg fik en Friis & Companytaske med kronelogo i 13 års fødselsdagsgave og den var jeg overordentligt glad for. Den gik iøvrigt glimrende til mine limegrønne Kawasaki. Heldigvis gik jeg jo til håndbold og det endte med at blive min smutvej til at rage lidt mærketøj til mig, under påskud af at det jo var sportstøj og højest nødvendigt. Således fik jeg mig et par  grå Everlast joggingbukser og nogle hvide hummel tennissokker – som jo så fantastisk ud i kombination, hvor sokken ligesom var trukket op om bunden af bukserne. Det er en måde at style bukser og sokker på, som ellers kun er forbeholdt de cyklister som også har ankelreflekser på, men i 2008 var det altså the shit.

Og selvfølgelig intet throwback indlæg uden lidt throwback billeder. Mit første interview med Miinto.dk hvor jeg forud så Game Of Thrones-trenden allerede tilbage i 2014. Og selvom de har været postet på bloggen her tidligere (læs indlægget “Min konfirmation i 2009”) skal I da ikke snydes for en vidunderlig høj frisure og meget smart strutskørt. Nederst ser I billeder som blev taget da jeg var være med i konkurrencen om at blive (læs titlen på fynsk så bliver det endnu bedre)  ‘Årets Sommerpige 2011’ i Faaborg  – bare titlen får mig til at krumme tæer.

Hvordan så dit drømmeoutfit anno 2008 ud?

2 1

9 kommentarer

 • Emilie

  Haha ej havde da næsten helt glemt hvordan man gik klædt dengang – spot on indlæg ! Virkelig fedt at huske tilbage til de tider og være lykkelig over at man heldigvis ikke længere går klædt sådan :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spot on indlæg! Jeg drømte også heftige drømme om mærkevaretøj, men måtte selv købe det, hvid jeg ville have det, og der havde jeg sjovt nok ikke råd til ;)
  Kan huske jeg var vild med Killah bukser, brændende ønskede mig en D&G top, fik sparet op til en Dunlop taske og en G-Star t-shirt 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Shit, hvor er det bare spot on Johanne!! 😂😂 SÅ sjovt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Bliver så glad når jeg læser sådan throwback-indlæg og virkelig bare kan relatere til det hele! Kæft nogle tider! Tak for et lille nostalgi-trip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det sjove er at om nogle år sidder vi helt sikkert lg krummer tæer over det vi havde på nu 🙈 mit drømme outfit var et par g-Star 96 bukser, og en skrigegrøn papfars pige trøje… Selvfølgelig med Reebok sko 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Syntes faktisk outfitet på det nedereste billede til venstre er meget sødt haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Århhh, kan TYDELIGT huske det interview med Miinto!! Jeg var ude og købe en body chain få dage efter 😂
  Johanne, sorry to say men du var skyld i min mode katastrofe i de tideligere teenageår! Jeg så så meget op til dig!! (Btw, synes stadig du er amazing, dog med meget bedre stil haha)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia Mathiasen

  Der er så meget throwback! Husker så meget da jeg var 13-14 år, hvor jeg havde sparet penge sammen til et par 96-bukser og en Papfars Pige top i Cadovius og Co. Kæft jeg følte mig sej 😉😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Haha! Åhhh ja, 96buksen – en klassiker. :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JOHANNES GUIDE TIL DEN PERFEKTE HJEMMEAFTEN