FRA FAABORG TIL ODENSE - OM AT BO I BYEN OG SAMTIDIG PASSE PÅ SIN HUD

PARIS ELLER ODENSE?

fy5a6523 fy5a6570 fy5a6504 fy5a6499 fy5a6583

getthelook

skaermbillede-2018-04-03-kl-18-40-54
Jeans, 499DKK HER  / T-shirt, 129DKK HER / Jakke, 1755DKK HER / Taske, 249DKK HER / Sko, 619DKK HER / Øreringe, 1000DKK HER

I sidste uge gik jeg en tur rundt i Odense, som jeg så ofte gør og kom på min vej krydsede jeg denne fine gamle bro der går over Odense Å. Jeg har ofte gået over broen men af en eller anden grund har jeg aldrig bemærket hvor fransk gode gamle Odense ser ud når man står på den. De store gamle lygtepæle sender tankerne mod Eiffeltårnet og pludselig forvandles åen til Sienen som løber igennem Paris. Derfor måtte jeg iføre mig både tern og kittenheels den dag vi skulle skyde billeder på den her lokation, det føler jeg er ret fransk. Dette outfit går især godt med  beret, baguette og solskinsvejr ;-) …Og så har jeg vist også været frankofil nok for idag.

1 kommentar

  • Katrine

    Hej Johanne, har fulgt dig i længere tid og kom straks i tanke om dig da min søster netop er blevet optaget på medicin i odense. Det betyder (desværre) også at hun skal flytte fra sin familie i København og skuffelsen ved at være blevet optaget i en ukendt by er selvfølgelig lidt stor. Ikke desto mindre skal jeg finde ud af hvor man shopper/tager ud/hænger ud i Odense, når jeg skal besøge hende. Du må være den rigtige til at skrive et par ord om hvor fantastisk Odense er. Kan være andre følgere står i samme situation. Håber du får tid/lyst til at lave en guide om din by. Hilsen Katrine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRA FAABORG TIL ODENSE - OM AT BO I BYEN OG SAMTIDIG PASSE PÅ SIN HUD