ALTAN MAKEOVER - FØR & EFTER BILLEDER

DEN ULTIMATIVE SHOPPING GUIDE -FORÅRSKLAR GARDEROBE

shopping

En ny sæson giver altid anledning til at smide ud og købe nyt (eller købe brugt!) – og det skal ikke være nogen hemmelighed, at den sæson jeg elsker aller højest er forår og tidlig sommer, for i denne sæson er mulighederne – rent outfitmæssigt endeløse! Man kan have bare ben, men alligvel få brug for en smuk forårsjakke. Eller man kan have et par lækre jeans på, med sandaler og en kortærmet bluse, eller man kan, på særligt varme dage som den idag, simpelthen køre fuldt sommerlook med shorts og bare arme. Jeg elsker mulighederne ved denne sæson og jeg elsker hvor glade og farverige alle de mennesker jeg møder ser ud på denne tid af året. Odense bliver 10 gange større virker det som, fra alle kældre og højhuse pibler det ud med alle mulige mennesker, som jeg slet ikke vidste var i byen under den lange vinter. Jeg bliver så glad – og får lyst til at købe friske blomster og kartoffelsalat og nyt tøj! Og netop dét med tøjet er jo hvad dette indlæg handler om. Jeg har igennem de sidste mange dage samlet ALT det bedste jeg har kunne finde på nettet, til meget budgetvenlige priser også – og nu får I det altså serveret på et sølvfad, så I ikke selv skal ud og browse internettet tyndt. I kan klikke på de items I synes om og så kommer i direkte til varesiden.

2 kommentarer

 • Nu ved jeg ikke hvor længe du har boet her i Odense, men en af mine yndlings-sommerting, er Lahnsgades loppemarkede d.3/6. Det er bare så hyggeligt og stemningsfyldt og det kan anbefales når nu du kan lide genbrug :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Jeg har faktisk boet her i 2 år – og endda på Hjallesevej, ikke særligt langt fra Lahnsgade – og har endnu ikke været med til loppemarkedet, selvom jeg har hørt meget godt om dét. Jeg må sørge for at tjekke det ud i år! Tak for tip <3 :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALTAN MAKEOVER - FØR & EFTER BILLEDER