SUN OUT = SUNSCREEN ON

fy5a2342 fy5a2369 fy5a4762

get-the-lookdet-er-ikke-pinligt-at-have-menstruation

Annonce for NIVEA

DET ER BLEVET FORÅR I DANMARK! Jeg har længdes usandsyneligt meget efter at mærke solens varme stråler og at kunne bevæge mig rundt udenfor uden 5 lag tøj. Desuden er min kæreste og jeg for nyligt flyttet sammen i en skøn lejlighed med en altan, som det har kriblet i mine fingre efter at komme igang med at bruge (og ikke mindst indrette – WUHU!).

Solen er skøn, livs og energigivende – jeg kan mærke hvordan jeg får mere overskud og bedre kan komme igang med arbejde osv. når solen skinner. Men derfor skal man stadig have respekt for solens stråler også (og endda særligt) om foråret. Faktisk ikke så længe siden jeg sidst kunne nyde godt af solen – dog under noget varmere himmelstrøg.  I starten af marts var jeg 14 dage i Costa Rica for at lære spansk – og det var den ideelle anledning til at teste  et par af NIVEAS solprodukter. Men først og fremmest besluttede jeg mig for at forsøge at lære lidt mere om hvordan solprodukter egentligt virker og hvilke der passer bedst til mig og min hud. Ved du for eksempel hvad det konkret vil sige når der står faktor 10, 30 eller 50 på din solcreme? Altså ud over noget med at faktor 50 er det man også bruger til babyer? Det vidste jeg i hvert fald ikke, men det kan heldigvis forklares ret simpelt. Tallet på din faktor er det den ekstra tid du kan bruge i solen før/uden at blive forbrændt. Med en faktor 10 kan du altså blive 10 gange længere i solen og med en faktor 50 – 50 gange længere, uden at blive forbrændt. Så essentielt forlænger solcremer din tid i solen, og så har de selvfølgelig også andre egenskaber såsom at fugte huden. Derfor behøver man altså ikke at gå en lang bue udenom solprodukter med høj faktor – slet ikke hvis man planlægger at bruge mange timer på stranden.

Jeg testede blandt andet NIVEAS nye anti age, anti pigment solcreme til ansigtet. Produktet lover 0% hvid overflade og ingen shine – det lød jo næsten for godt til at være sandt. Men jeg lover jer, jeg blev overrasket og bruger nu denne creme hver dag – HVER DAG.
I Costa Rica skulle jeg i skole næsten hver dag. Og i 35 graders varme iblandt mange mennesker, er det mere regel end undtagelse at man kampsveder ned ad ryggen og alle andre steder for den sags skyld. Og jeg ville hade hvis mit ansigt oveni det også skulle glinse og have hvide mærker fra solcremen. Men det her produkt holder virkelig hvad det lover. Jeg tog det på hver morgen som det første efter at have børstet tænder, og lod cremen trænge ind i huden mens jeg gik rundt i aircondition på vores værelse. Og når jeg så var klar til at tage i skole, var cremen fuldkommen absorberet og jeg var ikke den mindste smule hvid eller skinnende. Ud over dét så indeholder cremen naturlige antioxidanter som forebygger rynker og pigmentering forårsaget af solen, og hvis man vil passe på sin hud så er vejen frem altså belagt med solcreme.
Om eftermiddagen surfede jeg ofte sammen med et par piger fra min klasse på sprogskolen og bruger man mange timer i vandet under den bagende sol skal der altså en god og vandfast solcreme til. Personligt foretrækker jeg spray, da det er nemmest for mig at påføre uden hjælp fra andre som Protect And Refresh fra NIVEA. Den første uge brugte jeg konsekvent faktor 50 og de sidste par dage, da min hud havde vænnet sig lidt mere til solen og hvor jeg ikke var så meget på stranden brugte jeg faktor 30. Sprayen er meget let og bliver lynhurtigt absorberet i huden, så man ikke går og føler sig klistret hele dagen. Men selvom jeg passede godt på min hud og sørgede for at få solcreme på hver dag, kan man jo af og til misse et spot – eller simpelthen bare opholde sig lige lidt for længe under solen og så er en After Sun Lotion guld værd. After Sun Lotion er også vejen til en kulør vedvarende kulør – og med avocadoolie og e-vitamin giver det huden en masse fugt så huden bliver ekstra blød. Jeg brugte After Sun Lotion hver aften efter jeg havde været i bad i stedet for en almindelig bodylotion.

1 kommentar

  • Mia

    Jeg har også selv testet niveas nye anti age, og den er virkelig fantastisk! Den kan virkelig anbefales!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOM MED MIG PÅ FORÅRS-SHOPPING