MIT DRØMME OUTFIT ANNO 2008

SUPER SØD FAIRY LIGHTS DIY

2
fy5a7967
fy5a7976 fy5a7969

Jeg har længe tænkt på hvilket DIY-projekt der skulle pynte vores trappeopgang til 2. salen her i lejligheden. Opgangen i sig selv er ikke særligt køn, og det er trappen heller ikke. Jeg hev et frygteligt grånistret gulvtæppe af da vi flyttede ind og har endnu ikke fået slebet eller malet trappen.  Jeg har hele tiden vist at jeg skulle finde på et eller andet kreativt at gøre med det “pegboard” som er sat fast over trappen. Der er jo mange måder man kan bruge sådan et board på, jeg overvejede længe om der skulle bogstaver op, så gæster kunne skrive en hilsen hvis de kom den vej forbi – og det er heller ikke udelukket at jeg med tiden skal prøve noget andet. Men lige nu er jeg totalt tilfreds og forelsket i denne lille “mindetavle” som jeg har lavet. Jeg elsker hvordan de små lyskæder med såkaldte “fairy lights” lyser op på så fin en måde. Og det er en enormt enkelt DIY som alle med et stykke ledigt væg, en radiator eller tom ramme kan lave.

1 foer fy5a7944

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MIT DRØMME OUTFIT ANNO 2008