STRIBEDE BUKSER & SPOTFESTIVAL

FERRIS WHEELS AND COTTONCANDY

tivoli-2 fy5a9575 fy5a9571 fy5a9633Jeans, HER // Top, HER / Lignende taske, HER / Sko, HER

Idag kørte Mads og jeg over Lillebæltsbroen på vej hjem fra en udflugt til Kolding, og jeg spottede et stort, lysende pariserhjul som stod og glimtede i eftermiddagssolen. Én ting er at et pariserhjul som regel betyder at en festlig begivenhed er igang, men vigtigst af alt, så betyder at det at der er candyfloss eller popcorn i nærheden. Og det var dén tanke der fik mig til at beordre Mads til at dreje af motorvejen og køre mod kræmmermarkedet under broen. Alting var imidlertid lukket da vi nåede frem, det var kun tomme ølkrus og skrald der prydede pladsen. Men vi skød disse fine outfitbillede – så helt spild af tid var det ikke.
Hvilket hold er du på? Team-candyfloss eller popcorn? Eller kaster du dig frådende over begge dele, ligesom mig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIBEDE BUKSER & SPOTFESTIVAL