VIDEO: PÅ RUNDTUR I PAW SKO i AARHUS

JEG HAR TESTET VOKSBEHANDLING DERHJEMME

annince
rep-staevne-2-of-5rep-staevne-3-of-5
rep-staevne-4-of-5
rep-staevne-5-of-5
rep-staevne-1-of-5

Har du læst med her på bloggen igennem længere tid, ved du at jeg har testet mange forskellige hårfjerningsmetoder igennem tiden. Man må jo spille på det man har, og i mit tilfælde er det en uendelig appetit og ret gode ben. I det her indlæg handler det mest om det med de gode ben – de skal jo plejes. For når det bliver sommer og solen skinner, kan man se alle de små hår man aldrig rigtig har fået nået at fjerne i vintermørket, enten fordi man er ligeglad, eller fordi man som mig – ikke har lagt mærke til dem før solensstråler afslører alt. Små hår på tæerne, eller bag på låret… For slet ikke at tale om dem i ansigtet. Som teenager rakte jeg ud efter den første den bedste barberskraber, hvad enten jeg skulle trimme mine øjenbryn eller bikinilinjen. Men jeg er ret sikker på at jeg fremadrettet blot vil bruge voks – for det er altså ret genialt, selvom det kan virke lidt intimiderende.

Jeg har testet Pearl Wax, som er små voksperler lavet af naturligt bivoks, som man selv smelter i den medfølgende perlevarmer og derefter påfører på de ønskede områder – man skal ikke bruge papirstrips, eller noget – voksen størkner efter et par sekunder og så river man den bare af. Pearl Wax kan bruges over hele kroppen og det gør faktisk ikke nær så ondt som jeg troede det ville. Det niver i et par sekunder, det skal jeg være ærlig at sige – men det er hurtigt overstået. Og så har jeg fundet ud af, at jeg synes det er helt enormt tilfredsstillende at se et område blive helt glat og blødt efter et enkelt “RIIITCH!” (det er lyden af en voksstribe der tages af). Sådan en voksbehandling varer i op til tre uger, hvilket absolut er en længere holdbarhed end en almindelig barbering. Oprigtigt talt, så kunne jeg barbere mine ben hver dag, hvis de skulle være helt glatte – men det har man jo simpelthen ikke tid til. Jeg testede iøvrigt også voksen på Mads, min kærestes fødder (we’re that gross couple) – jeg vil skåne jer for billeder af voksstriber med sorte hår i, men lad mig bare sige at det var effektivt!

Mine 3 bedste råd til at få det bedste resultat med Pearl Wax

1: Lad dine hår gro ud – jeg synes det fungerer bedst hvis jeg lader være at barbere mine ben i op til to  uger inden jeg skal bruge voksen. Hvis dine hår er for korte, har voksen svært ved at få fat.

2: Sørg for at voksen har den rette temperatur og konsistens når du påfører den – efter min mening er det bedre at voksen er lidt for varm/flydende end det omvendte, da den bedre får fat i alle hår på denne måde

3: Påførvoksen med hårene, og glid påføringspinden med hårene – men SØRG FOR at rive voksen af mod hårene, ellers så virker det simpelthen ikke. Det kræver lidt øvelse, men man lærer det hurtigt.

Efter at have testet Pearl Wax har jeg fået en rabatkode til jer: JOHANNE20 som giver jer 20% rabat på første ordre af en pakke med perlevarmer, 1 pose valgfrie voksperler og 3 påføringspinde. Pakken koster 299 – så der er virkelig penge at spare i forhold til at tage ind og få en professionel voksbehandling. I kan bestille startpakken HER

1 kommentar

  • Nikoline

    Hey Johanne! I pakken til 299, hvor mange voksbehandlinger er der så cirka til? Altså hvor længe holder pakken tænker du?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: PÅ RUNDTUR I PAW SKO i AARHUS