JEG HAR TESTET VOKSBEHANDLING DERHJEMME

PACKING FOR TEL AVIV

annincefy5a9913 fy5a9919 fy5a9921
Annonce for NIVEA

Mads og jeg skal imorgen afsted på et lille tre-dags eventyr til Tel Aviv i Israel. Jeg er super spændt på turen som er en influencer/bloggerrejse og det er virkelig længe siden jeg har været afsted på sådan en pressetur, og det bliver Mads første “tur i manegen” så det glæder jeg mig virkelig til at opleve. Selvom det danske vejr behandler os umanerligt godt for tiden, tror jeg trods alt at det bliver lidt vildere når vi bl.a skal på ørkensafari i Israel – og derfor pakker jeg ud over tusind forskellige outfits (har haft tøjkrise de sidste 3 dage – har altså aldrig skulle klæde mig på til ørkensafari!) masser af solcreme. Jeg elsker NIVEAs solcreme til ansigtet med SPF 50 eller 30 og Shine Control – de er ikke klistrede og vigtigst af alt efterlader de ikke nogen hvid eller skinnende overflade når de er påført på huden. Efter bare et par minutter er cremen absorberet og man kan tage på eventyr, uden at bekymre sig om, hvorvidt ens medmennesker kan spejle sig i ens pande. På en pressetur hvor der med garanti skal knipses en masse billeder, er det virkelig rart ikke at skulle bekymre sig om.

Kroppen skal selvfølgelig også smøres ind og til det formål pakker jeg også en faktor 50 til de, sikkert lange dage, i ørkensolen. Som jeg har forklaret i et tidligere indlæg er der ingen grund til at være “bange” for  at bruge solcreme med høj faktor, eller at tro at man af den grund ikke vil få nogen kulør. Faktoren altså eksempelvis 20, 30 eller 50 angiver den ekstra tid du kan bruge i solen uden at blive solskoldet, hvis du vel at mærke husker at smøre nok solcreme på. Det vil sige at du med en faktor 50 kan opholde dig 50 gange længere tid i solen end uden beskyttelse. Så husk nu at passe på huden, når du ligger og læser din yndlingsbog og er udenfor hele dagen. Iøvrigt så bruger jeg også After Sun Lotion, efter jeg har ligget og solet en hel dag – det  er nemlig vejen til en vedvarende kulør – og med avocadoolie og e-vitamin giver det huden en masse fugt så huden bliver ekstra blød og så køler det virkelig dejligt, på en varm solbrændt hud.

4 kommentarer

 • Emma

  Jeg er meget enig. Jeg ville ønske, at du, som har stor indflydelse hos mange unge mennesker, ville sætte sig ind i det paradoks at tage til et land, som den dag i dag stadig besætter og udrydder palæstinensere. I stedet for udelukkende at romantisere Israel. Nyd det og god tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Emma.
   Jeg takker også for din kommentar – og vil bede dig læse mit svar til Amalie, da det også gør sig gældende for dig :-)
   Jeg ved iøvrigt ikke om jeg har romantiseret Israel, hverken politisk eller kulturelt – jeg har blot set en enormt smuk ørken og taget billeder af den, og naturen kan vi nu engang ikke bebrejde for menneskers konflikter, den har været der i tusindevis af år før religiøse problematikker og vil også være der længe efter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Johanne. Tel Aviv er en virkelig fed by. Dog er Israel altså også et ret kompliceret land at rejse i rent etisk og jeg håber, at du kommer til at se Palæstina og nogle af de Israelske bosættelser. Det er vigtigt, at man er klar over, at pengene fra at støtte den Israelske turisme, går til det militær og den stat, som foretager ulovlige bosættelser, anholder og skyder uskyldige børn, og bygger mure omkring et land og en befolkning som burde leve frit. Det er så vigtig en sag og vigtigt at gøre opmærksom på, at man ved, at det land er mere end badestrande og det håber jeg, at du også fortæller dine følgere. God tur :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Amalie.
   Tak for din kommentar :-)
   Jeg tror at vi to er meget enige i vigtigheden og splittetheden af og i den konflikt der omfatter Israel/Palæstine og ikke mindst Gazastriben. For ikke at tage om de forfærdelige forbrydelser som sker i Syrien heller ikke langt derfra. Men jeg var i landet i knapt 2 dage, på en pressetur for Chloé hvor hele turen var planlagt og jeg ikke havde mulighed eller fokus på at tage til grænsen eller opleve bosættelserne. Denne tur havde et fuldkommen enkelt fokus: en lancering af en parfume og havde ikke noget at gøre med at reklamere for Israel som land. Helt privat vil jeg da gerne indrømme, at det ved en anden lejlighed ville det være rigtig spændende at tage på en anden slags tur til Israel eller Palæstine, men det er nu engang ikke mit arbejde at tage til borgerkrigshærgede områder, ej heller ønsker jeg at det skal være det. Så tak for din kommentar, men jeg vil sætte pris på, hvis du ikke holder mig ansvarlig for at videreformidle en masse info om en konflikt som jeg slet ikke ved nok om, til at kunne tage den kamp.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR TESTET VOKSBEHANDLING DERHJEMME