SMUKKE SOMMER NYHEDER

SE VORES NYE SOFA OG NYE PLAKATER

2828_1f210fcfde2a9f3be051b9fd120611f4_desenio_reklame
fy5a9522
Plakat “Antibes”  //  Plakat “Figuratone”
fy5a9534 fy5a9525 fy5a9542Plakat “Pink Palm”
fy5a9531Plakat “Faces No2”
fy5a9544

Jeg fandt denne smukke velour sofa til bare 200 kroner i en genbrugsbutik i sidste uge  – og selvom Mads og jeg egentligt var rigtig glade for den sofa vi havde, kunne den bare ikke måle sig med den her rustfarvede skønhed. Og en ny sofa, i en ny farve krævede altså lidt udskiftning på plakat og nips-tings fronten. Jeg shoppede mine plakater på Desenio.dk som jeg har gjort så mange gange før – og derfor har jeg også fået en super nice rabatkode til jer! Koden: ”johannekohlmetz” giver 25% rabat hos Desenio mellem 15-17 Maj. *Koden gælder ikke på handpicked/collaboration posters eller rammer.

Farveskemaet for mine plakater er meget bare sort/hvidt og enkelt og det samme med rammerne, da jeg synes det er fedt at have plakater som man kan bruge i flere forskellige rum og som man kan rykke om på. For eksempel kunne jeg også sagtens forestille mig de to smukke skitser bag sofaen, hænge på vores ene badeværelse. Men palmen i pink var jeg også nødt til at klikke hjem – den er jo så fin og passer perfekt til sofaen. Hos Desenio kan man købe både plakater og rammer, hvilket gør hele processen enormt enkel, man har alle målene på plakaterne stående foran sig, og hjemmesiden forslår selv rammer som passer til i størrelsen. Og så kommer de fleste plakater i mange forskellige størrelser, så de let kan costumizes til lige præcis den vægplads og det rum du har i tankerne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE SOMMER NYHEDER