FERRIS WHEELS AND COTTONCANDY

SMUKKE SOMMER NYHEDER

annince
ellosjoelle
Klik på billedet for at shoppe dine favorit sommernyheder

På Ellos.com har Joelle netop lanceret en ny sommekollektion – og jeg kan allerede nu se mig selv valse rundt på hvidstensgader i Sydeuropa iført de smukke linned-sager. Denne sommer er jeg ret hooked på meget enkle sommeroutfits, stroptoppe og kjoler, med et bindebånd eller slå-om. Og så masser af naturmaterialer, flettede tasker, sko og hatte. Jeg er særligt blevet forelsket i de stribede bukser, som virkelig ville være flotte med en croptop, et par sandaler og en stråtaske. Skal jeg klikke dem hjem? Og hvordan skulle de styles, hvis det stod til dig? Hjælp mig lige i kommentarfeltet.

2 kommentarer

 • helle

  jeg har et spørgsmål hvordan får du links på dit billede ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Helle.
   Det er noget som BloggersDelight mit netværk her på bloggen, har sørget for. Et program som de har implementeret på min wordpress blog. Men der findes muligvis alternativer online, hvor du selv kan hente sådan et program til din blog. Prøv at google lidt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FERRIS WHEELS AND COTTONCANDY