ET SJÆLDENT INDBLIK I PIGERS GRUPPECHAT

STRIBEDE BUKSER & SPOTFESTIVAL

rep-staevne-1-of-1-3
rep-staevne-1-of-1-2

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT SHOPPE

Igår var jeg til startfest på SPOT-festival i Aarhus, for at fejre Magasins 150 års fødselsdag. Min kærestes lillebror og kæreste bor i Aarhus, så vi brugte dagen i selskab med dem, lunkne dåseøl og god musik. Aarhus er virkelig en hyggelig by, og mit indtryk af byen er kun blevet endnu bedre efter at jeg igår rendte ind i en del af jer søde læsere – det var virkelig dejligt at hilse på jer! Jeg lagde iøvrigt også et billede op på instagram af mit outfit igår og jeg tror aldrig har har fået så mange spørgsmål og søde beskeder på baggrund af et instagrambillede, så nu ville jeg lige samle al info i et indlæg, i stedet for at svare hundrede gange. I kan klikke på billedet ovenfor, for at shoppe sko, bukser, jakke osv.

1 kommentar

  • Helle

    super fedt tøj du har på :-) men hvilke program bruger du så du får de runde ting på billede som linker vidre til tøjet .. det er super smart :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET SJÆLDENT INDBLIK I PIGERS GRUPPECHAT