SE VORES NYE SOFA OG NYE PLAKATER

VIDEO: PÅ RUNDTUR I PAW SKO i AARHUS

annince
Reklame for Paw Sko

For et par uger siden var min kæreste og jeg en tur i Aarhus for at se nærmere på Paw Sko’s nyrenoverede butik (og for at drikke en masse af deres gratis varme kakao selvfølgelig). Butikken har fået en SoMe bar, hvor man kan sidde og drikke en kop kaffe og lade sin telefon, eller bruge det gratis Wifi imens ens ubeslutsomme veninde prøver 10 forskellige par sko. Jeg endte selv med at købe et par rigtig fine laksko fra mærket Gabor , et mærke jeg ellers har kendt til, men som faktisk har enormt mange fine sko! (skoene kan stadig købes i butikken i Aarhus) Jeg hoppede i skoene med det samme de var købt og havde dem på resten af dagen – det er jo verdensklasse, når man finder et par højhælede sko, som faktisk er til at holde ud at gå i.

One Shoe Two Styles
img_0431
“Jeg skal et sted hen hvor de har rosé på
køl”-looket

En prikket slå-om kjole og røde laksko – det passer jo perfekt sammen, hvis du spørger mig. Det her outfit ville jeg tage på til middag med søde venner, eller hvis jeg skulle ud og spise med Mads


img_0446
“Jeg løber lige et par ærinder”-looket

For mig betyder det at løbe “et par ærinder” som regel lidt shopping, en tur på posthuset eller en kaffedate med en veninde – og dette meget stille og rolige sommer look ville være perfekt til den anledning.

2 kommentarer

  • Tina

    Flotte sko, du ser fantastisk ud i røde sko og prikket kjole:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE VORES NYE SOFA OG NYE PLAKATER