SUMMER ESSENTIALS

INSPIRATION TIL STUDENTERKJOLER 2018

Rigtig mange har de sidste uger skrevet, mere eller mindre panikramte og spurgt om ikke jeg ville lave et indlæg med inspiration til studenterkjoler/studenteroutfits. Så det får I hermed. Alle kjoler og buksedragter ligger prismæssigt imellem 300-600 kroner, hvilket i min optik er rimeligt. Det er ikke alle der har lyst til at gå ud og bruge 1500 kroner på en kjole som man ikke kommer til at bruge mere end én gang. Så derfor har jeg valgt at fokusere mest på de mere budgetvenlige sager.

Jeg har samlet en bred blanding af forskellige kjoler som jeg tænkte kan passe til mange forskellige stilarter. Personligt er jeg klart mest til den boheme og meget feminine studenterstil, men jeg synes bestemt også at det kan se super sejt ud med noget mere enkelt, eller noget mere maskulint som f.eks et matchende sæt eller et jumpsuit.

Skal jeg også lave et indlæg med inspiration til “gæsten” til studentergildet?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER ESSENTIALS