INSPIRATION TIL STUDENTERKJOLER 2018

MIT SOMMEREVENTYR: LOOKBOOK
Dette indlæg indeholder reklame for LIDL

Hvad er sommer for dig? Fortæl mig lige i en kommentar; hvad er det første ord du tænker på når jeg siger sommer?

For mig er det ordet “fri” eller måske nærmere “frihed”. Jeg tænker på at sidde på gulvet i min friskoles gamle gymnastiksal og synge “ferie ferie ferie – slap nu af du har fri og syng en glad melodi!” for mine lungers fulde kraft, sammen med alle de andre sommervarme elever, som nu ENDELIG kunne gå på den længe ventede sommerferie. Sommer for mig har også altid betydet afveksling, en forandring fra at gå i skole, til at have et sommerjob, eller tage på ferie til udlandet, eller i sommerhus, til pludselig at sidde rundt om et bål en onsdag aften klokken 02 og drikke øl. Mit liv er jo den dag idag meget anderledes end det var, dengang jeg sidst sad på gymnastiksalens gulv og skrålede, jeg er udsædvaneligt heldig og kan rejse oftere end blot i sommerferien, men glæden ved de lysere nætter, duften af markerne og alt hvad der hører min barndom til, den bor stadig i mig og vækkes til live hvert år, så snart syrenerne springer ud. Så vil jeg også “ud på græs” ligesom man synger i feriesangen, så vil jeg hoppe op bagpå min kærestes gamle motorcykel og fræse ud af de danske landeveje og bade i havet, og spise is og måske endda en hotdog. Så vil jeg låne en bil og køre endnu længere end bare til den danske grænse, så vil jeg spise italiensk is i italien, eller min mors kartoffelsalat med dild hjemme i haven i Faaborg, eller måske spise vaffler med syltetøj i en svensk træhytte.

Sommer er noget særligt, ligesom de tre andre årstider også er det – men sommer er nu nok min favorit. Kollektionen #Let’sLoveSummer, passer derfor helt perfekt ind i mit univers da det netop er tøj som man kan gå sommeren i møde i: der er smukke mønstre, flæser, blonder og lange løse sommerkjoler. Kollektionen er endnu en i rækken af Esmara By Heidi Klum, som selv samme har skabt for LIDL. Alle items er meget budget venlige, min kjole og kimono koster henholdsvis 149 og 129 kroner og forhandles i alle LIDL butikker i Danmark fra søndag den 17. Juni  – og de her kollektioner har det med at blive revet væk, så det er med at være hurtig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION TIL STUDENTERKJOLER 2018