HVERDAGS EVENTYR PÅ MOTORCYKEL

VIND ET LOVED BY MAKE-UP ARTISTS FESTIVALSKIT


Reklame for NIVEA

Da Tinderbox Festival løb af stablen for et par uger siden, var jeg afsted for første gang sammen med med en masse gode mennesker. Vi havde en fest hver dag og aften i 3 dage i streg, med dans, fadøl, glimmer, syndige festivalsburgere og musik. Det fede ved Tinderbox er jo at man hver aften kan komme hjem og sove i sin egen seng og lige komme til hægterne – eller det synes jeg i hvert fald er ret dejligt. Selvom jeg er sikker på at stemningen i en Roskilde eller Skanderborgcamp også er helt uforglemmelig og de ubekvemme teltnætter værd. Men der er altså nogle ting man kan forberede på forhånd, for at gøre festivalslivet væsentligt lækrere og for at passe på sin hud under festlighederne. Et par uger inden Tinderbox var jeg til møde med min faste samarbejdspartner NIVEA, hvor jeg fik nogle lækre godter med hjem og hvor vi snakkede om at det næsten var synd, hvis det kun var mig der skulle få glæde af disse sager – da det virkelig er noget, som jeg ved alle piger (og drenge for den sags skyld) vil sætte pris på i løbet af en festival. Derfor kommer der i dette indlæg også en konkurrence, så I kan blive totalt festivalsklar, uden at gå (alt for meget) på kompromis med jeres aftenrutiner.

40% af danske kvinder imellem 18-35 år dropper at fjerne make-uppen om aftenen inden de går i seng. Og jeg er selv én af de dovne, der kan finde på det engang imellem – og det er så skidt for huden. For i løbet af dagen sætter der sig snavs og forurening på din hud, og oven i dét kommer så makeuppen, som virkelig kan tilstoppe dine pore i ansigtet hvis ikke du får det renset af. Make-up artisten Nicci Welsh har sammen med NIVEA lavet nogle gode tips til at få renset huden, og hun må om nogen vide hvor vigtigt det er at få renset ansigtet ordentligt hver aften. Hun er en af de make-up artister som bruger NIVEA’s Micellar produkter når hun er på fotoshoots og som anbefaler disse. Micellar teknikken som er at finde både i NIVEA’s 3-i-1 wipes og i MicellAIR cleansing water er en teknik der virker som en magnet for forurening, snavs og fedt som sætter sig på huden i løbet af dagen. Og på en festival kan du være sikker på, at du både bliver fedtet og støvet til. Jeg kunne seriøst tørre brunt støv af både mit ansigt og mine arme og ben, efter en dag på Tinderbox. Og hvis du som jeg altid bruger vandfast mascara (hvilket også er ret praktisk på en festival) så kan almindelig make-up fjerner nogen gange ikke være tilstrækkelig. Til det formål har NIVEA lavet den ultimativt bedste øjen make-up fjerner jeg nogensinde har brugt (SERIØST!). Det er deres Double Effect øjen make-up fjerner med ekstrakt af kornblomst. Den fjerner alle mascara rester ganske let, så man ikke skal stå og tvære rundt i øjet til det bliver helt rødt og ømt. Alt i alt vil jeg bare sige, at disse 3 produkter er GULD værd under en festivalsbesøg, eller på farten og i stor grad selvfølgelig også i dagligdagen. Doven som jeg er, har jeg blot en pakke Micellar wipes liggende på mit natbord, og så får jeg fjernet make-up hver aften på den måde. Renseservietterne  er iøvrigt også fugtgivende, så har du glemt din natcreme på festivalen er du ikke helt udtørret i ansigtet.

Jeg har fornøjelsen af at udlodde hele 10 festivalkits med disse 3 produkter + en specialdesignet pude. Og alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive i en kommentar til dette indlæg og fortæl mig hvornår du er bruger renseservietter. Er det når du er på festival, eller har du dem altid med dig i tasken? Og har du et godt tip til hvad renseservietter også kan bruges til, så skriv også det i din kommentar.

43 kommentarer

 • Trine

  Hver aften inden sengetid + inden træning, så jeg ikke får “panda-øjne” 🐼🙊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melina Beyer

  Jeg bruger altid renseservietter inden jeg går i seng og nogle gange når jeg står op. Jeg synes det er ubehageligt at sove med make-up og synes derfor at renseservietter er en virkelig god og nem ting til de lidt “dovne” ;-). Jeg bruger også renseservietter en gang imellem når jeg vågner, hvis der skulle sidde lidt ekstra make-up som jeg missede om aftenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mei

  Bruger renseservietter tit til at frisk op i løbet ad dagen, når man er blevet lidt træt at se på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg har altid renseservietter i tasken. Min mascara ender tit under øjnene og så er det rart lige at kunne fikse det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Jensen

  Jeg bruger renseservietter når jeg er hjemme ved venner, og ikke gider at pakke det helt store rensekit ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Jeg har dem altid med på flyet, da ens hud bliver så tør efter en længere flyvetur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har altid renseservietter i min taske, for jeg har tit oplevet at skulle cykle i skole og på arbejde i regnvejr. Der er renseservietter perfekte til lige at fjerne en løben mascara og andet udsmurt makeup. 🌦

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  På farten – specielt ved længere flyveture. De kan virkelig friske en op 🧖🏼‍♀️🤩🌻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Louise

  Renseservietter er et must på festival! Jeg levede af dem på Roskilde Festival! Derudover har jeg fået øjnene op for dem denne sommer, da det ikke er altid, man husker at fjerne sin makeup, inden man tager en tur i havet. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigme

  Jeg elsker renseservietter 😍 jeg bruger dem på daglig basis til at fjerne makeup. Jeg har været til grøn koncert i år, og det første jeg gjorde da jeg gik derfra, var at finde en serviet frem, så alt støv og snavs kom væk. Jeg ville elske at vinde sådan et sæt, og så samtidig passe på huden 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger dem oftest på festival – og nu når jeg tager på smukfest på næste onsdag ville dette kit være så lækkert at have med 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy

  Jeg elsker renseservietter, fordi de er nemme at have med på ferie, især i håndbagagen hvor man ikke må have særlig meget creme med. Det er så dejlig nemt og ville elske at vinde puden også 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie L

  Jeg bruger renseservietter, når der ikke er tid nok til større renserutine af ansigtet. Det er en lifesaver 🌸 Og selvfølgelig er det altid et hit på festival!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  Jeg bruger faktisk slet ikke renseservietter. Jeg ved ikke hvorfor, for nu jeg har læst alle andres gode tips og tricks i kommentarfeltet, hvordan har jeg så kunne leve uden??
  Især tippet om at bruge dem i fitness! Jeg er lige startet i Fitness world efter jeg har i en lang periode ikke har måtte træne. Sjovt nok sveder jeg ret så meget når jeg træner, og det har desværre endt ud i at jeg har fået lidt bumser fordi jeg glemmer at skylle mit ansigt efter træningen. Med en pakke renseservietterne i træningstasken ville jeg helt sikkert huske at prioritere at få renset ansigtet efter træning!
  Tænker også at de kunne være dejlige at have med på stranden så man lige kan friskes op efter at have badet i saltvand :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Stigsgaard

  Jeg bruger det altid når jeg er på farten. Fx også når skal går i bad i fitness centeret eller når jeg er på ferie. Der er det bar det aller mest praktiske at have med sig!
  Ville elske at vinde denne lækre konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingrid

  Jeg har altid renseservietter med når jeg er væk hjemmefra, uanset om det er en uges ferie eller bare en enkelt overnatning. Derudover fungerer de vildt godt som ‘rettelak’, hvis man klatter med maskaraen eller for tegnet øjenbrynene lidt for voldsomt op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Elkorn Nielsen

  Jeg bruger dem altid til at fjerne det meste af makeuppen, så kan jeg komme helt i dybden med en makeupfjerner efterfølgende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Det er faktisk kun, når jeg er på festival, jeg bruger renseservietter. Måske sku jeg give dem en chance i hverdagen også?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petra

  Jeg har dem altid med på ferie. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Birkmose

  Jeg bruger altid renseservietter når jeg er på ferie og ikke har plads til alle de alm. ting. Jeg har dem også ofte med ( især her i varmen) hvis jeg har brug for at friske makeuppen op. Mvh Dorte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Birkmose

  Jeg bruger dem især på ferier, hvor jeg ikke har plads til den alm. plejerutine, og jeg har dem ofte med på tur ud af huset i tasken, hvis jeg har brug for at kunne friske makeuppen op især her i varmen. Mvh Dorte Birkmose.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline C

  Jeg bruger altid vådservietter når jeg har meget makeup på. Det er så meget nemmere at få alt makeuppen af. Jeg kan også finde på at bruge vådservietter hvis jeg har ansigtsmaske på. Det er nemmere og sviner mindre når jeg tager ansigtsmasker af med vådservietter end bare vand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg bruger altid vådservietter når jeg har meget makeup på. Det er så meget nemmere at få alt makeuppen af. Jeg kan også finde på at bruge vådservietter hvis jeg har ansigtsmaske på. Det er nemmere og sviner mindre når jeg tager ansigtsmasker af med vådservietter end bare vand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane

  Hej Johanne. Jeg bruger ikke renseservietter, men det kunne være så lækkert at vinde renseservietter, især i denne varme! Så man altid kan friske ansigtet op, hvis man har det varmt. Krydser fingre for jeg bliver en af de heldige🙊🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Bram

  Jeg bruger tit en vådserviet i ny og næ, enten til at fjerne makeup, lige tørre noget op, eller når man bare lige har brug for, at få noget gjort rent og fresh igen på ens krop. Et lille tip til hvad man kan bruge dem til er, at de er utrolig gode til at rense negle, nu når man er på festival. Det fandt jeg ud af på Jelling festival, da man hele tiden havde snavs under neglene, og det eneste der virkede var at bruge vådservietter da de kunne komme helt ind under neglene, så et lille tip herfra. God sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone holm

  Jeg bruger dem gerne i sommerperioden, hvor ens hud oftere er mere fedtet af solcreme osv. Men de er selvfølgelig uundværlige på festivalen til både hænder og ansigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Pagh Andersen

  Jeg har altid makeup-servietter med i tasken, når jeg overnatter ude. Derudover bruger jeg dem i sommervarmen, når jeg lige har brug for et frisk og køligt pust. Et smart trick, som jeg tit benytter mig af er, at bruge servietterne til at eksfoliere tørre læber :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  Har dem altid i tasken. Både til ansigt men også til fingre hvis man er på farten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina-Maria Hoose

  Jeg har dem altid med når jeg skal overnatte andre steder. :-) De er super praktiske og nemme lige at fjerne makeuppen med når man ikke lige har mulighed for at tage ens normale renseprodukter med. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid renseservietter med i tasken – som regel til fingrene og det er især en nødvendighed med en lille baby :D

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Til snavsede fingre i bilen, på skovturen eller generelt når man ikke er hjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Renseservietter er til når jeg ikke er hjemme :-)
  (Ferie, festival eller lign)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg bruger særligt ofte renseservietter, når jeg kommer hjem fra en bytur. Så er det guld værd at kunne fjerne sin makeup hurtigt – særligt når bevægelserne ikke er så koordinerede ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Har ALTID renseservietter med på Festivaller <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg bruger primært renseservietter på festival, med det formål at tørre støv og alverdens skidt af ansigtet. Makeup bruger jeg ikke på festival, men med så effektive renseservietter, bliver det ikke besværligt at skulle fjerne det i nattens mulm og mørke i et telt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Har dem altid med på ferie. Det er så dejligt nemt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har dem altid med mig. Det er altid super lækkert lige at friske ens ansigt op i sommersolen og tørken. Eller hvis man får fedtede fingre af for meget is :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline m

  Bruger renseservietter på festival og ferier. De er så smarte altid at have på sig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg har altid renseservietter på mig.
  Jeg bruger dem ikke kun på festival og ferie, men også i hverdagen.
  Og er jeg på telttur og har fået ømme lidt sure tæer før natten, så renser jeg også lige dem inden de skal ned i soveposen:-)
  Du ønskes en super dejlig og solrig varm weekend:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv T

  Jeg har også renseservietter liggende på mit natbord. Det gør at jeg vitterligt ikke har en undskyldning for ikke at få fjernet min makeup.
  Langt de fleste aftener får jeg den fjernet inden jeg går i seng, men det er bare rart med en nem og hurtig løsning til de aftener man bare ikke gider 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Bjaldby

  Jeg bruger renseservietter når jeg er på besøg hos andre, da jeg synes det er nemt at have med. Jeg skal på smukfest om et par uger og der er heller ingen tvivl om at jeg skal have en pakke med ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Juel

  Jeg går virkelig meget op i at rense min hud ordentligt, og føler ikke altid renseservietter renser nok i dybden til mit behov. Men de er uundværlige på festivaller, hvor det trods alt bare er det nemmeste at have sådan en pakke med! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Jeg har renseservietter med når jeg er på weekend. Derudover har jeg også brugt dem i forbindelse indlæggelse på hospital, der har man brug for noget nemt.🍃🌸🍃

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVERDAGS EVENTYR PÅ MOTORCYKEL