"DU VILLE JO HELLER IKKE BRUGE BALSAM SOM DEODORANT, VEL?"

LAV DIT EGET MUSLINGE ARMBÅND – SOM SET PÅ INSTAGRAM


Mine sneakers er iøvrigt fra Nelly.com – du kan finde dem HER

I øjeblikket ser man virkelig mange maritime og skulpturelle former både hvad angår smykker og tøj men bestemt også når det kommer til interiør. Smukke skulpturelle muslingeskaller, eller mere abstrakte former tydeligt inspireret af brusende bølger eller livet i havet. Og jeg er også hoppet i med begge ben, hvad angår denne trend. Jeg er blevet forelsket gang på gang, når jeg de sidste par måneder har åbnet min instagram og set muslingeskaller pryde alle mulige lækre og fashionable kvinder. Nu vil jeg selv være med, men jeg gider ikke betale flere hundrede kroner for et par muslingeskaller på snor, så derfor har jeg lavet denne gør-det-selv version af de der muslingearmbånd/choker/ankelkæder vi alle har set på instagram.
Du skal bruge ganske få sager til denne meget enkle DIY – men det vigtigste element er selvfølgelig de fine muslingeskaller. De skaller som man ser på instagram osv. i øjeblikket er såkaldte Cowrie skaller, med et hul på bagsiden. Jeg havde faktisk en del af  netop den slags skaller liggende i mine DIY-gemmere. Nogle havde jeg fundet engang i en genbrugsbutik, nogle havde jeg selv samlet på Bali’s strande og så havde jeg også nogen fra et gammelt armbånd, som nu kunne få nyt liv. Men disse skaller kan købes billigt på Ebay, Wish og mange andre sider. HER er et link til nogle fine hvide Cowrie skaller og HER er et link til nogle i guld.
Ud over skallerne skal du også bruge små smykkeringe, bomuldssnor med voks eller lædersnor og en smykkelås. Alt sammen kan fåes i Panduro Hobby.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"DU VILLE JO HELLER IKKE BRUGE BALSAM SOM DEODORANT, VEL?"