SVENSK SOMMERIDYL

MIN LYSERØDE VÆG & MIN GARDEROBE MAKE-OVERDet er snart 2 måneder siden at jeg fik et anfald af noget-skal-ske-med-det-her-rum-NU og det gik hårdt ud over vores overetage her i lejligheden, haha. Kender I det? Det kan komme klokken 12 om aftenen ud af den blå luft, pludselig får jeg en idé om en lyserød væg eller en ny måde man kunne omrokere stuen på, eller hvad med et nyt lyseblåt gulvtæppe. Der var ingen bil til rådighed den dag hvor jeg fik mit “flip” og heller ingen der ville med mig i IKEA ( surprise, det er ikke alle der elsker at bruge deres eftermiddag i IKEA??). Så jeg gik derud alene med et godt podcast i ørene og en plan om at lave vores repos på overetagen om til et walk-in-closet af en art. Så med lidt god vilje – og en flink taxachaufførs hjælp, fik jeg en ny loftlampe, tre reoler, et tøjstativ, en palme og en snes andre sager med hjem til Hjallesevej. Den lyserøde farve på væggen havde jeg faktisk allerede stående herhjemme fra et andet projekt der aldrig blev til noget. Det var en fersken/pink farveprøve, jeg vist nok havde købt i Silvan som jeg nu blandede op i noget hvid vægmaling for at få den her lyse laksefarve. Jeg har desværre ikke navnet på farveprøven, men smut en tur i dit lokale byggemarked eller lignende og så kan du sikkert finde en fin lyserød farve som falder i din smag. Jeg synes det har gjort en kæmpe forskel for rummet at få en farvet væg – og jeg er utroligt taknemmelig for at min søde Mads, bare har ladet mig give den maks gas med det her rum. Dét eneste som jeg stadig ikke er helt tilfreds med et loftet (faktisk alle lofterne i vores lejlighed) som desværre er brune trælofter… Og projektet med at få dem grundet og malet er simpelthen for stort til at jeg endnu har kunne overskue at gå igang med – indtil jeg får energien til det, nøjes jeg med at beskære toppen af mine billeder ;-)

Til gengæld er der så mange andre fine detaljer her i vores lejlighed, som har charme og som jeg elsker. Som f.eks trappeopgangen op til vores 2.sal som har en indbygget reol hvor jeg kan udstille mine “fine” sko og så en radiatorskjuler som jeg nu har dekoreret med nogen af mine mange stråhatte. Iøvrigt, hvis du sidder og tænker “men hvor er resten af hendes tøj?!” så har vi 3 store indbyggede skabe som står under skråvæggen modsat reolen på billederne. Og så er der også et sjovt indbygget skab under gavlen, hvor der er bøjlestænger til mine kjoler og jakker og Mads skjorter. Hvis I vil se billeder af det skab er der et par i dette indlæg HER.

5 kommentarer

 • Luisa

  Hvor er de fine lyserøde sandaler fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvor er det blevet fint:-)
  Du har en god smag.
  Hilsner og en dejlig dag:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Petersen

  Hvad er navnet på de hvide reoler? Er på jagt lige efter den slags 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, Ikea skiller virkelig vandene – det er love or hate :D
  Synes resultatet er så fint, det matcher uden overhovedet at være på taget, og emmer af nyt, tøset, gammelt og uformelt lopperi.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fin lejlighed, -hvordan har i fået fingrene i den? Den virker super stor og lækker og lyder som om det tæt på byen også?
  Men egentlig ville jeg skrive at jeg synes det kunne være super fedt med et indlæg dedikeret til os der er flyttet til Odense over sommeren på grund af studiestart. “Bedste cafeér, barer, hyggelige områder, teatre osv” ville være en kæmpe hjælp :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SVENSK SOMMERIDYL