HOT CHILD SUMMER IN THE CITY

SVENSK SOMMERIDYL
Reklame for NIVEA

Der er få ting som jeg nyder lige så meget, som at tage på den årlige sommerferie med min familie. Lige så længe tilbage jeg kan huske, har vi været taget til Sverige på sommerferie. Pakket bilerne, tagboksene og børnene og så kørt afsted mod en svensk ødegår eller træhytte midt i skoven. Som barn var jeg meget misundelig på mine veninder som fløj til Grækenland eller andre eksotiske steder imens jeg “bare” skulle til Sverige. Men med årene er jeg virkelig begyndt at sætte pris på de her årlige familieferier, som bare handler om at slappe af, spise god mad og læse gode bøger. Og med et vejr som det vi har i Norden denne sommer er det jo ærligt talt lige så varmt og solrigt herhjemme som i Italien, hvor Mads og jeg netop kommer fra. Men varmen og i særdeleshed solen og saltvandet er jo hård ved huden. I hvert fald min, jeg kan mærke hvordan måde mine ben, hænder og arme tørrer ud når jeg først er hoppet i saltvand og derefter ligger i solen og steger. Derfor har jeg gjort det til en vane at smøre creme på enten om aftenen og morgenen, hele året rundt. For da jeg for nogle måneder siden var til møde med min samarbejdspartner NIVEA lærte jeg en masse om hvordan huden fungerer og hvor vigtigt det er med en gennemfugtet og sund hud. Vidste du for eksempel at din hud er meget mere udsat og skrøbelig i solen, hvis den er udtørret? Og hvis man ikke bruger en god fugtighedscreme, så ender man i en ond cirkel, hvor huden bare bliver mere og mere tør for hver dag sommeren bringer. Det kender I garanteret godt, det gør jeg i hvert fald. Så nu har jeg simpelthen gjort det til en vane at sørge for at smøre creme på hver dag. NIVEA laver mange forskellige typer af bodylotions, så man kan få præcis dén der passer bedst til ens behov. F.eks var jeg rigtig glad deres NIVEA Care Nourishing lotion da Mads og jeg var i Costa Rica, hvor luftfugtigheden er ekstremt høj. Den specifikke creme bliver nemlig enormt hurtigt absorberet af huden, og “smelter” nærmest idet man smører den på. Og det var virkelig dejligt, ikke at skulle gå og være helt fedtet i så varmt og fugtigt et klima. På min campingferie med Mads begyndte jeg at teste de tre cremer I kan se på billederne ovenfor som alle er lavet med en ny teknik der lover 48 timers dybdegående fugtighed.  Og det giver de også! Jeg er særligt glad for Express Hydration cremen med mineraler, som dufter skønt og friskt og som er ganske let på huden, til trods for hvor effektivt den fugter. Og ud over at det at fugte huden, er at passe på sin hud – så gør det mig også bare meget mere veltilpas at have stænger der ser friske og lækre ud her i sommervejret.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOT CHILD SUMMER IN THE CITY