SHOP ALLE EFTERÅRETS FARVER

5 FILM OG SERIER DU SKAL SE

Reklame for C More

Kender man mig bare en lille smule, så ved man at jeg er dén der type som der bliver lavet memes om, hende dér som sluger 3 sæsoner af en serie på under to døgn og først derefter kommer ud af sin hule. Jeg elsker film og serier og det har jeg altid gjort. Jeg ser gerne 3-5 film om ugen og har ofte sideløbende en serie jeg følger med i. Selv på familieferie i den svenske ødemark, streamede Mads og jeg film. Og i løbet af sommeren har vi set mange film under åben himmel på vores altan – mere hyggeligt bliver det seriøst ikke!

C More har givet mig muligheden for at give alle jer 2 måneders gratis abonnement hos C More, så I kan komme til at se alle de gode film og serie anbefalinger jeg kommer med nedenfor. For at få de 2 måneder gratis skal du følge linket HER
Alle de film og serier jeg anbefaler i denne indlæg, kan du selvfølgelig også se hos C More.

Jeg er vildt fascineret af hvordan jeg kan lære så meget om mig selv, ved at se historier og følge karakterernes udfordringer, sejre eller fejltagelser. Fantasy film var noget af det første jeg er faldet pladask for, fordi det tillader mig fuldkommen at glemme mig selv og min egen hverdag og i halvanden times tid, at leve i en magisk verden hvor alt kan ske, og hvor der virkelig er noget at kæmpe for. Men som jeg er blevet ældre er jeg  efterhånden blevet forelsket i stort set alle genre fra, thriller og actionfilm, til små quirky indie romantisk film. Hvis bare dét rør noget i mig, at er jeg hooked. Og jeg er sikker på at der er mange af jer som har det på samme måde. Derfor tænkte jeg at jeg idag ville dele 5 film og serier som jeg elsker og som har rørt noget i mig, så I kan dele oplevelsen med mig!

500 Days Of Summer – Film

Joseph Gordon-Levitt, spiller en afdæmpet ung mand som er hvad nogen vist kalder en håbløs romantiker. Han forelsker sig i den nye ansatte i det firma han arbejder i,  Summer som spilles af Zooey Deschanel. Han er helt sikker på at hun er hans drømmepige – måske også før hun overhoved har bevist sig værdig til at spille den rolle i hans liv. Forholdet varer 500 dage og vi som seere får lov at at følge med lige fra dag 1. Det er efter min mening en af de fineste romantiske komedier der findes. Alle der ser denne film vil tage noget forskelligt med sig og vil kunne spejle sig i måde den mandlige og kvindelige del af romancen – et must watch!

Nocturnal Animals – Film

Det her er én af de mest heftige filmoplevelser jeg har haft i mange år. Det er ikke en udpræget rar fornøjelse at tilbringe tid med designeren og instruktøren Tom Fords psykologiske thriller fra 2016, men shit hvor er det medrivende. Filmen bevæger sig i flere lag, men dén del af filmen som ramte mig mest, er det drama der udspiller sig på en øde amerikansk landevej. Jake Gyllenhall spiller en familiefar der sammen med sin kone og teenage datter har besluttet at køre igennem natten for at besøge noget familie. Da de pludselig bliver hvirvlet ind i et dybt kaotisk og knugende ubehageligt sammenstød med en flok unge “rednecks”.  Hvem kan stole på hvem, og hvor meget skal man stole på sine fordomme?

Abernes Planet – Opgøret.

Dette er tredje og (for nu) sidste film i den nye trilogi om Abernes Planet. Og efter min mening er dette bestemt også den bedste film. Det er mange år siden jeg så den første Abernes Planet film, dét var på en færge i Thailand sammen med min veninde Anna. Og mærkeligt nok, blev vi begge fuldkommen optaget af filmen der blev vist under dækket og endte med at bruge hele sejlturen dér. Siden da har jeg haft antennerne ude og været klar når en ny Abernes Planet udkom. Men den sidste her nåede jeg ikke i biografen, så dén fik jeg først set fornyligt da den kom på Cmore. I filmen her er det altså aberne som man følger – jeg blev rørt til tåre flere gange, grinede med og heppede på en flok aber! Det kræver altså noget seriøst heftigt skuespil og animationsarbejde. Andy Serkis gør det fuldstændigt fantastisk i hovedrollen som Caecar og Woody Harrelson er også én af de bedste “skurke” jeg længe har set i en film.

The Night Manager  – Serie

“Den tidligere soldat Jonathan Pine, nu natportier på et hotel i byen, få oplysninger om en forestående våbenhandel, der kan komme til at ændre det politiske landkort i regionen. Snart befinder Jonathan sig i den hensynsløse forretningsmand Richard Ropers kyniske verden af storpolitik.”  Sådan lyder beskrivelsen af Susanne Bier serien The Night Manager. Og mere skal man heller ikke vide, man skal bare se serien og lade sig overraske. Hovedrollen Jonathan Pine spilles af Tom Hiddelston som i mange år har været en skuespiller jeg altid bliver glad at se på lærredet. Ikke mindst fordi han i Midnight In Paris spillede rollen som min favorit forfatter F. Scott Fitzgerald. Det er kort sagt en god dramaserie som handler om politik, våbenhandel, fordækte aftaler og hemmeligheder – og så er den virkelig flot.

Sweetbitter – Serie

Serien handler om en 22 årige Tess der flytter til New York alene uden at have nogen plan for hvad hun vil. Med dét anslag tænkte jeg, at det kun kunne være en serie jeg ville relatere til. Ikke at Odense tilnærmelsesvis minder om New York. Men at være 22 år og ikke helt vide hvad man vil derimod – det kan jeg forholde mig til. Tess får job på en meget fin restaurant, hvor hun bliver enormt draget af menneskerne hun møder. Det handler om magtforhold, uskyld og på et eller andet plan også trodsighed og gå-på mod. En fin lille serie, som man hurtigt sluger og som jeg nød at se.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP ALLE EFTERÅRETS FARVER