VI HAR LAVET VORES DRØMMEKONTOR

A CAMEL KIND OF SUNDAY


Ægte søndagstøj, er jo tøj som holder sig så tæt på nattøj som muligt, men uden helt at være det. Eller tøj der som minimum føles ligesom nattøj. Derfor er det yderst bekvemt at én af de trends vi de sidste år har set mere og mere til, er løse bukser – gerne med lidt vidde. Jeg kalder den her  slags bukser for “idrætslærer buksen” – den slags bukser som går godt til en sports bh uden puder, ribber og store blå madrasser i sportshaller. Men fordi bukserne nu er lavet i denne smukke camel/tan farve så synes jeg sagtens jeg kan rocke dem, helt uden at være idrætslærer. Og iøvrigt ikke ét ondt ord mod idrætslærere! Idag er bukserne tilsat en stor vamset strik, som jeg desværre ikke har kunne finde online endnu. Den er fra Vero Moda og jeg er sikker på at den er i butikkerne liiige om lidt, og jeg er blevet ret vild med at have tøj på som er tone i tone. Hvor farverne glider naturligt over i hinanden.
Når jeg udgiver dette indlæg, vil jeg fortsætte dagens arbejde. Jeg skal nemlig have redigeret hele 2 nye videoer til min youtubekanal færdige – de kommer til at handle om budgetshopping i anledning af efterårets komme og så en vlog fra da Mads og jeg lavede make-over på vores kontor. Det kommer alt sammen online snart! Jeg håber du har en rigtig dejlig søndag <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI HAR LAVET VORES DRØMMEKONTOR