A CAMEL KIND OF SUNDAY

ÈN AF DE RETTER JEG LAVER OFTEST – VEGANSK RAGOUT MED RIGATONI

Den her ragout-inspirerede veganske kødsovs er blevet én af mine favoritopskrifter, som jeg gerne laver én gang om måneden herhjemme. Det er nemt og føles virkelig syndigt og lækkert, uden at være særligt meget andet end bare grøntsager og lidt pasta. Og så skal der rigeligt med rødvin i sovsen, hvilket jo “desværre” betyder at du og dine venner, kæreste eller roomie er nødt til at åbne en flaske vin når denne ret skal laves. Hvis ikke det er starten på en vellykket middag, så ved jeg ikke hvad ér. Det her er i alle tilfælde et rigtig godt alternativ til en klassisk kødsovs – dette bekræftes af min ellers vældigt kødspisende kæreste, Mads. Og det er ikke noget jeg har tvunget ud af ham, det lover jeg. Så hvis du vil prøve at skære ned på kødet engang imellem eller bare er nysgerrig på at prøve det dér plantefars, synes jeg du skal give dig i kast med min ragout.

Jeg plejer altid at servere en salat til, nogle dage er det noget italiensk inspireret med tomat, oliven, mozzarella og rucola. Andre gange er det, som I kan se ovenfor, en frugtig salat med stegt blomkål, clara friis pære, figner og fetaost. Det er helt op til jer, hvad I synes passer bedst til retten!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A CAMEL KIND OF SUNDAY