LÆBEBEHANDLING HOS CERIX - FØR & EFTER

FAUX FUR TIL EFTERÅRET


Reklame for Ellos.dk

September lakker mod enden, og efterårsvejret har helt sikkert meldt sin ankomst for stadse. Vinden rusker i træerne og det er mærkbart køligere. Vi har tændt varmen herhjemme i lejligheden og man begynder at gå og tænke lidt på et par handsker til cykelturen. Den første dag hvor jeg følte jeg havde brug for en jakke var i søndags – og selv samme dag havde jeg netop hentet min faux fur fra Ellos på posthuset, rimelig heldigt! Jeg er vild med faux fur og har været det efterhånden i mange år, ikke mindst fordi det jo er et godt alternativ til at købe ægte pels. Og jeg er fuldkommen vild med at det nu er acceptabelt at iklæde sig gul, pink eller blå fauxfur når man skal en tur ned for at handle – det gør gu’ da det hele lidt sjovere når der kommer lidt farve på henover den mørke vinter! Jeg har stylet min faux fur på 2 forskellige måder nedenfor, til inspiration. Find flere faux fur jakker her.Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆBEBEHANDLING HOS CERIX - FØR & EFTER