5 TING JEG VIL GØRE I SEPTEMBER

SHOP ALLE EFTERÅRETS FARVER


Jeg kan ikke se ind i fremtiden – og på den anden side, hvor ville det også være kedeligt at kunne forudse alt der skulle ske. Men hvad jeg dog kan gøre, er at skimme modemagasiner, følge min egen mavefornemmelse og browse i timevis igennem nyhederne i mine favoritshops. Og på den vis kan jeg ret præcist skemalægge hvilke farver jeg har lyst til at klæde mig i den kommende sæson. Det er jo typisk at vi i løbet af efteråret tager udgangspunkt i naturens famlende farver. Beige, sennepsgul og alle nuancer af rød er altid kærkomne. Og ligeledes er andre jordtoner og meget naturlige farver. Og det er efter min mening stadig disse farver som skal udgøre grundstenene i min efterårs garderobe (ikke at jeg kommer til at skifte hele min garderobe ud bare fordi sæsonerne skifter – forstå mig ret). Men jeg tror helt klart også jeg vil eksperimentere med at blande stærkere nuancer af gul, blå og grøn ind i alle de rolige og naturlige toner. Ligesom jeg vil tilsætte hvide sneaks til klassiske smukke slikekjoler og ikke blot rende rundt i brune ruskindsstøvler og fedora-hatte. Det handler om at skabe kontraster de rette steder og blande friskt og let med tungt og dunkelt. For eksempel en tyk tung striktrøje, med et par mere sporty vidde bukser. Eller en klassisk tweed habbitjakke udenpå en farverig t-shirt tilsat en mønstret midi-nederdel. Hermed får i, de bedste farvekoordinerede fund, som jeg tror vil pynte i enhver efterårs garderobe. Og så endda på den første officielle efterårsdag, hva’be’ha’?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TING JEG VIL GØRE I SEPTEMBER