VIDEO - KOM MED MIG PÅ GENBRUGSSHOPPING

NEM VEGANSK KARTOFFELPIZZA MED KARAMELLISEREDE LØG

Dette indlæg er ikke betalt eller sponsoreret – men på instagram har jeg indgået et betalt samarbejde med Madkulturen, som denne opskrift er udviklet for.

Hos La Piazzetta Carlo Andrea Giorgetti der ligger overfor Den Smagløse Café her i Odense laver de én af de bedste pizzaer jeg nogensinde har fået. Det var der jeg første gang blev introduceret for kartoffel-pizzaen. Og hvordan kan man ikke være solgt til  kombinationen af brød og kartoffel? Jeg er i hvert fald helt vild med denne kødfrie version af pizza, som faktisk også kan laves helt vegansk, men stadig sprød lækker og fuld af smag. I samarbejde med Madkulturen har jeg udviklet denne opskrift, for at hylde vores alle sammens kartofler, som i de sidste mange år har været lidt udskældt, og nærmest sat i bås med toastbrød og hvid pasta. Som noget utroligt usundt som kroppen slet ikke har brug for. Men faktisk er det sådan, at kartoffler måde indeholder fibre, vitaminer og mineraler og andre gode sager som eks.  hvid  pasta og ris ikke gør. Og så er det en virkelig god basis i mange veganske retter, da den mætter og giver en god konsistent. Og så er kartofler tilmed mere bæredygtige og miljø venlige end mange andre grøntsager, fordi de nemt kan gro herhjemme i danmark og kan holde sig i løbet af vinteren. Så frygt ikke kartoflen og dens stivelse eller kulhydrater – den er god nok. Og især på en tynd, sprød pizzabund med rosmarin og karameliserede rødløg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO - KOM MED MIG PÅ GENBRUGSSHOPPING