VEGETARISK RAMENSUPPE - FYLDT MED GRØNTSAGER

LÆR MIG & MIN KÆRESTE AT KENDE: SMS’ER FRA VORES FORHOLD

Reklame for Teleselskabet 3
Vi tester den nye Xiaomi Mi8 telefon i videoen ovenfor. Læs mere om telefonen og se priser HER

Der er en første gang for alting – og netop dette indlæg er sådan én slags første gang. For det er nemlig første gang at min kæreste, Mads er en del af én kampagne her på bloggen. Vi har begge glædet os helt vildt meget til at få skudt dette samarbejde igang! Vi skal nemlig i de næste par måneder teste den nye Xiaomi Mi8 telefon. Det er en android baseret telefon, som er super brugervenlig, enkel og samtidig har nogle ret vilde specs. I særdeleshed er jeg i blevet glad for kameraet – men mere om det i et senere indlæg. Vi starter dette samarbejde ud med at teste telefonens video-egenskaber på ét minut. Eller det vil sige, vi har faktisk dokumenteret én hel dag i vores liv, med vores Xiaomi Mi8 og kogt det ned til ét minut. Jeg synes selv det er blevet ret fint. Men vi glæder os særligt over det her samarbejde, ikke kun fordi det er sjovt at teste nyt gear og tec-grej, men også fordi det giver anledning til at Mads og jeg kan arbejde sammen om et projekt. Og dét der med at gøre noget sammen – ja faktisk at gøre det meste sammen, er en stor del af vores forhold. Det er det i al fald blevet i høj grad efter at vi tog beslutningen om at flytte sammen tilbage i starten af 2018. Til trods for at min dejlige Mads og jeg bruger utroligt meget tid sammen, er det ikke alverden I har hørt eller set til ham her på bloggen. Og det er nu ganske med vilje, for jeg vil gerne have ham lidt for mig selv forstår I. Men igennem det her samarbejde kommer vi også til at åbne lidt mere op omkring vores forhold og dele lidt skøre og sjove detaljer om hinanden . Og hvilken bedre måde at starte på, end ved at lade jer kigge med helt inde i vores telefoner – i vores SMS og Messenger samtaler. Så I kan lære os begge to lidt bedre at kende. For Mads er i løbet af de 2 år vi har kendt hinanden blevet ét af de mennesker der ved aller mest om mig. Han har slæbt mig søvndrukken (og fordrukken) op i seng, når jeg halv fem om morgenen var faldet i søvn til Downton Abbey på sofaen med mine McD pomfritter. Han har hentet bind og tamponer – og chokolade i rå mængder, når jeg har ligget med menstruationskramper i sengen. Han har set mig ildrød i hovedet af raseri (formegentligt over noget han har sagt, hæhæ). Og så har han været med til familiefødselsdage, passet min søsters børn og snakket i telefon med både min mor og far, når de ikke har kunne få fat i mig. Og dét er altså alt sammen store ting i min verden, fordi der aldrig er andre (og slet ikke kærester) der har fået lov at komme så tæt ind på mig. Ret fantastisk, at der i september for 2 år siden, stod en jyde og råbte at jeg ikke skulle gå ind på “The Gym” men tage en snak med ham i stedet – og det er jeg så blevet ved med at gøre lige siden. Nå, der blev det vist lige lovligt pladder-romantisk – vi iler straks videre til noget langt mindre romantisk og reeet sjovt hvis jeg selv skal sige det. Her får I et eksklusivt indblik i Mads og mine SMS og Messenger korrespondancer. Som I vil opdage, handler det lige dele om genbrugsfund og mad og så grimme billeder af os begge to – hvad mere kan man ønske sig?


Vi starter hårdt ud med tonsvis af tastefejl, kodenavn for vores vietnamesiske nudel-pusher og cola. Og så en lille Landmand Søger Kærlighed reference i  bunden.


At bruge billeder af dig selv eller din udkårne som Memes er faktisk slet ikke nogen dum idé.


Vi kan jo alle få brug for et godt filter og lidt bekræftelse.


Arvestykker og gode idéer.
Arbejder stadig på at få lov til at indføre lidt sort maling på stuens møblement. Men det er op ad bakke… Man ku’ sige at det ser sort ud. Undskyld.


Mads står stort set altid på 1-2 timer før mig, det giver ham en pokkers god fordel når det kommer til at tage åndsvage billeder af sagesløse  sovende mig. Til gengæld redigerer jeg videoerne han er med i (og det har også sine fordele – se nedenfor).


Mads er jo altid så smadder flot at se på – så jeg fryder mig en lille smule når jeg endelig fanger ham i et svagt øjeblik, eller stilbillede.


Jeg er blevet svært begejstret for umiddelbart gyselige porcelæn, plastic eller træ hunde, fugle og dets lige. Det er Mads tydeligvis ikke, så jeg lod den stå. Men jeg har en stor lyserød fiskefigur stående i vindueskarmen. Jeg konsulterede selvsagt ikke Mads da den blev købt.


Mads har flere bagholds (eller skulle jeg sigebaghånds hæhæ) angreb i ærmet. Og jeg har Chewbacca lignende hårvækst på mine underarme. Sådan er livet jo nu engang.

6 kommentarer

 • Rikke

  Når i går på svampejagt, hvor tager i så hen? og har du nogle fif til en der skal på sin første svampejagt? (vil gerne undgå at spise en giftig svamp, og på de fleste hjemmesider står der, at man skal have en kyndig med sig).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Jamen vi går efter skove som indeholder de elementer der skal til for at finde svampevækst :-) Dvs. løvskov (mest bøgeskov) og granskov. Og så plukker vi kun de svampe som vi ved smager godt og er spiselige. Man kan sige at der er to grupper af svampe; lamelsvampe og rørhatte. Det handler om hvordan svampene ser ud på undersiden at hatten. Nogle har lameller og ligner lampeskærme (dem skal man kun vælge hvis man ved med sikker hvad det er for en svamp, eks. en kantarel). Og andre har små rør under hatten, de hedder rørhatte. Heldigvis er det sådan at alle med undtagelse af ganske få og sjældne arter af rør-svampe/rørhatte (google og du vil finde billeder og info omkring hvad og hvordan rørhatte ser ud) i Danmark er spiselige. Og de få som ikke er egnet til at spise, smager også forfærdeligt (og der sker ikke noget ved at tage et lille stykke ind i munden og smage og så spytte ud igen). På den måde kan man altid være sikker på, at dét man kommer hjem med ikke er giftigt hvis man går efter at plukke rørhatte og smager på dem man er i tvivl om. Jeg plukker stort set kun 2 sags svampe. Den ene slags er Karl Johan – en rørhat som er virkelig lækker spise, og som har nogle klare kendetegn – bare google eller find en svampebog så vil du kunne få klare kendetegn og billeder af svampen. Og så plukker jeg kantareller, som er en orange lamelsvamp, men som er lidt mere sjælden og som man skal sørge for ikke at forveksle med en orange kantarel, som ligner meget men ikke er en god spisesvamp. Så mit råd vil være: sæt dig ind i hvad der kendetegner en Karl Johan svamp, find en bøgeskov eller nåle skov og begynd at lede dér :-) Og pluk kun rørhatte i første omgang, så er du ikke i fare. Desværre er du lidt sent ude, i forhold til svampejagt – da højsæsonen er i september måned. Men så længe der ikke har været kraftig nattefrost kan man godt være heldig at finde spisesvampe i løbet af oktober også.

   Jeg håber du kan bruge mit svar (Y)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Er vild med indholdet, synes bare det er synd, at du ikke kan poste sådan noget uden at det skal være udsprunget af reklame. Det taber lidt værdi af den grund, synes jeg. Er ellers ret vild med den hyggelige indsigt i jeres forhold

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Genialt Johanne og Mads. Elsker indlægget. Virkelig sjovt og givende ☺️ Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guuuud, hvor er det sjovt fundet på! Det er så dejligt, når man kan have så meget humor sammen i et forhold. Og vildt god kvalitet på kameraet, i øvrigt :O

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, krammetæerne har jeg også. Min kæreste og jeg sender ofte åndsvage gifs, eller sange og rapvers på latterlige melodier :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGETARISK RAMENSUPPE - FYLDT MED GRØNTSAGER