LÆR MIG & MIN KÆRESTE AT KENDE: SMS'ER FRA VORES FORHOLD

VIDEO – KOM MED MIG PÅ GENBRUGSSHOPPING

I videoen ovenfor tager jeg jer med rundt på en dag fyldt med genbrugsshopping. Jeg fandt super mange gode sager, inklusiv en helt særlig gave til Mads. I videoen laver jeg et haul til slut, hvor jeg viser alt hvad jeg har købt, men jeg knipsede også et par billeder af alle sagerne, så dem får I her. Og hvad siger I til det nye gulvtæppe? Mads forholder sig skeptisk, men jeg er fuldkommen forelsket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆR MIG & MIN KÆRESTE AT KENDE: SMS'ER FRA VORES FORHOLD