9 LÆKRE STRIKTRØJER UNDER 500 KRONER

10 TING JEG HAR LÆRT I 2018 – ET ÅR MED NIVEA

Reklame for NIVEA

Der er jo trods alt stadig en god månedstid tilbage af 2018 ( til trods for det er mine veninder og jeg allerede gået igang med at planlægge den årlige nytårsmiddag, haha). Men der er gået næsten 12 måneder siden den første mail med forslaget om et ambassadørskab med NIVEA tikkede ind i min mailboks. Derfor tænkte jeg at det kunne være sjovt at kigge tilbage på det år som snart er gået. Eller det vil sige, det sjove er faktisk at kigge på og tænke over hvad jeg har lært. Og det skal ikke kun handle om hvad jeg har lært om cremer, bare rolig. Men her kommer 10 ting jeg har lært i 2018:

Og en 11. ting som jeg har lært, er hvad det vil sige at være ambassadør for et stort brand. Klip tilbage til sidste år, da jeg netop  havde fået nyheden om en stor aftale med NIVEA. Jeg var fuldkommen oppe og ringe over at et så anerkendt og betydningsfuldt brand som NIVEA ville have mig som én af deres frontfigurer i 2018. Og ikke mindst var jeg benovet, fordi det her ambassadørskab er det største og mest omfattende brandsamarbejde jeg nogensinde har lavet! Men jeg var, som en del på min alder, måske også farvet af en opfattelse af at NIVEA mest lavede fedcreme og at det ikke nødvendigvis var produkter lavet til mig. Det havde måske noget at gøre med at mine bedstemødre sværgede til deres små blå metalbøtter. Så jeg måtte igang med noget research før jeg ville indgå et samarbejde. Jeg ville også undersøge hvad NIVEA egentligt havde gjort sig om tanker i forhold til en miljøvenlig og bæredygtig produktion at beauty-produkter. Og jeg lærte at NIVEA tager et stort ansvar på det punkt. Idag er næsten al emballage er 100% genanvendelig  og der bliver ikke brugt palmeolie i deres produkter.  Desuden tilbyder NIVEA også en  række produkter uden parfumer eller parabener. Læs mere om NIVEA og miljø HER. Dét var det første flueben jeg kunne sætte, i mine overvejelser om det her samarbejde. Så da jeg til NIVEA’s og mit første møde blev introduceret for en laaaang række af produkter som skulle udkomme i 2018, som var lavet til lige præcis piger som mig  (og ikke bedstemødre) – tilmed til gode priser, som er let tilgængelige, ja så var jeg solgt – jeg var nødt til at hjælpe med at sprede budskabet om de her produkter, som jeg igennem dette år er blevet afhængig af, og som jeg har haft med mig på alle mulige eventyr. Så jeg tænkte at jeg I det her afsluttende indlæg ville kigge tilbage på mit år med NIVEA. For jeg ved, at I der læser med måske tænker at der er produkter vi bloggere bare modtager, tager ét billede af og så sætter tilbage i skabet, men hvis I scroller igennem det her indlæg er det vist tydeligt for en hver at mine NIVEA produkter langt fra bare står bagerst i skabet.


Jeg startede 2018 med at flytte sammen med min kæreste Mads, dengang var der blåt-tema i dagligstuen, da jeg sad og plejede mine vinter-tørre stænger med den super fugtgivende Care Intensive Nourishment creme.

I starten af Marts måned, lavede jeg en guide til den perfekte hjemmeaften, fuld af selvforkælelse. For sådan nogle aftener har man altså brug for at komme igennem den mørke vinter. Læs indlægget HER


Derefter tog jeg og Mads på 14 dages sprogskole i Costa Rica. Og den særlige ansigtssolcreme Shine Control blev en lige så fast del af min morgenrutine som tandbørstning og kaffe. Faktisk var solcremen, nok vigtigere end både tandbørste og kaffe – for solen var utrolig skarp i Costa Rica. Og After Sun Moisture var selvfølgelig også en lifesaver, efter en lang dag med surfing i havet.

Efter Costa Rica-eventyret var det tid til at holde indflytterfest i lejligheden, og efter vilde fester og for lidt søvn, testede jeg om NIVEA’s Urban Detox maske og dag og natcremen til ansigtet, fra serien Daily Essentials kunne råde bod strabadserne. (DET KU’ DET!)

Endelig blev det sommer – og en historisk varm og solrig én af slagsen. Jeg boede ca 50% af sommeren i havet eller en svømmepøl og det kan være hårdt med klor og salt og sol på huden. Så på afslappende familieferie i den svenske skærgaard, plejede jeg min hud med Express Hydration cremen – iøvrigt blev alle 3 cremer på billedet næsten brugt op på ferien, da alle familiemedlemmer, var nysgerrige på at prøve nogle af mine medbragte cremer, haha.

Sensommeren blev brugt hjemme i Danmark sammen med Mads og hans bedste ven – en gammel bokser BMW. Vi ræsede rundt på de fynske landeveje og ledte efter den perfekte badestrand. Med mig havde jeg altid Micellar renseservietterne fra NIVEA, for sådan en tur bagpå motorcykel kan godt efterlade huden temmelig beskidt. Jeg havde også renseservietterne med i tasken til 3-dages Tinderbox Festival. Og hver aften når jeg kom hjem, fjernede jeg på ganske få minutter hele fest make-uppen, så jeg kunne vågne op med frisk hud dagen efter – klar til endnu en festivalsdag.


Og nu er efteråret snart slut og vinteren står for døren – men jeg har heldigvis igennem det her år, fået opbygget en perfekt morgen og aftenrutine, og ved lige hvilke produkter jeg skal forkæle mig selv med, når kulden begynder at bide i kinderne. Jeg er stolt over de indlæg jeg har produceret i løbet af det her ambassadørskab og er utroligt taknemmelig for I der læser med derude giver mig mulighed for at arbejde sammen med brands som NIVEA.

2 kommentarer

 • Nanna

  Er vild med hvordan Poul Krebs lige fik lidt international klang i form af ”Paul”. Loving typos! God dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Haha, åh nej. Det er de to store stjerner: Paul McCartney og Paul Krebs. Den engelsk udtale er iøvrigt; Paul Craps <3
   God dag :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 LÆKRE STRIKTRØJER UNDER 500 KRONER