TING DER SKER NÅR MAN HAR VÆRET KÆRESTER I 2 ÅR

9 LÆKRE STRIKTRØJER UNDER 500 KRONER


To af mine favorit sweatre – begge strikket af min seje mutti.

Det vigtigste item i min vintergarderobe er en god striktrøje. De kan kombineres med næsten alle outfits, sammen med et par jeans, udenpå en kjole eller over en nederdel. Nøgleordene er selvfølgelig blød, smuk ikke mindst varm. Hvis man tilmed kan få den for et par hundrede kroner, så er det noget nær det perfekte vinterkøb. Alle de striktrøjer jeg har samlet ovenfor ser lækre varme og vamsede ud og de fleste af dem koster kun omkring 300 kroner. Jeg er helt forelsket i både den lilla og rødstribede sweater i den øverste række. For mig er en god hjemmestrikket sweater nok i virkeligheden det aller bedste og jeg er heldig nok at have en mor der år efter år laver de smukkeste trøjer til mig på bestilling – men til alle jer der ikke er så heldige, har Monki og nogle andre gode webshops jeres ryg <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING DER SKER NÅR MAN HAR VÆRET KÆRESTER I 2 ÅR