OUTFIT: TERN & TEDDY

EN NY SLAGS ACCESSORIE

Reklame for PURO
Vores telefoner befinder sig efterhånden altid indenfor en armslængde af os. Hvis ikke den er i lommen, så er den i hånden, og hvis den ikke er i hånden så ligger den på bordet lige ved siden af vores kaffekop. Kig bare på dig selv lige nu, enten læser du dét her på din telefon eller også så er jeg sikker på at du har din telefon så tæt på dig, at du kan kan nå den uden at bevæge dig. Så vores telefoner er altså med andre ord altid en del af vores garderobe og hvert eneste outfit vi iklæder os. En vinterdag iført kunstpels, såvel som en sommerdag i bikini på stranden. Derfor skal vores mobiltelefoner jo passes på og dét hjælper et cover af god kvalitet med. Og det der med at passe på telefonerne er virkelig virkelig vigtigt. For damn, hvor er det bare ærgerlige penge at bruge, når skærmen er smadret eller bagsiden flækket. Derfor tager jeg cover på mine telefoner som det allerførste så snart jeg køber dem – tør simpelthen ikke løbe nogen risiko og jeg stoler ikke på min egen motorik, haha.
Så beskyttelse er selvfølgelig ét must og et vigtigt egenskab for et cover. Men for mig handler dét jo ligeså meget om udseendet som det praktiske. Og jeg synes det er så skønt, at der findes tusindvis af covers derude, i sjove former og farver, så man kan lege og skifte udseende på sin telefon alt efter humør. Jeg har fået disse fine covers fra det italienske mærke Puro, der kan købes i stort set alle Yousee-butikker rundt omkring i Danmark.  Find din nærmeste forhandler her


Puro Icon
Én af Puro’s smukke coverkollektioner hedder icon og er fyldt af pangfarver og enkelhed. De forskellige covers er i virkelig lækker kvalitet. Overfladen er blød men ikke så glat at den smutter ud af hænderne eller glider på bordet. Hvis man sætter pris på enkelhed og rene linjer er der helt sikkert et cover i denne kollektion som falder i ens smag.

Puro Hippie Chic

Dén her kollektion er min favorit. Og det siger måske lidt sig selv, eftersom min stil sagtens kan undetoner af 70’ernes hippietider, med knæhøj karse og bred ymer. Eller brede fløjlsbukser (se bare ovenfor). Så ét cover med ÆGTE tørrede blomster indhyllet i guldstøv er jo som skabt til mig. Jeg synes virkelig det er fint, dét her med at have noget ægte og naturligt inkorporeret i coveret til et stykke elektronik. Det er bare en rigtig god idé, som jeg ikke har set før. Så det er absolut mit favoritcover i øjeblikket.

Alle Puro covers koster 199 kroner, de kommer til både Iphone, Huawei og samsung. Begge kollektioner kan købes online, se mere HER

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: TERN & TEDDY