FOR ELLER IMOD KØKKENRULLE: FORSKELLE PÅ MIG OG MIN KÆRESTE

HVEM SKAL HAVE NYE VINTERSTØVLER? AFSLUTNING AF PAW SKO KONKURRENCE

Reklame for Paw Sko

Ud i det blå, kun med muttis hjemmestrikkede sweater og verdens lækreste vinterstøvler på.
Og selvom I virkelig fortjener at vinde én af min mors fantastiske hjemmestrikkede trøjer, er det imidlertid ikke det som er på højkant. Jeg har nemlig i samarbejde med Paw Sko lavet en konkurrence hvor én af jer kan vinde et gavekort på 1000 kroner til at shoppe lækkert fodtøj for. Og vinderen er nu udtrykket!
Det blev Petrea, som skriver sådan her: “Jeg elsker at gå efteråret i møde med et par ordentlige boots som skinner og ser elegante ud, men som man dog stadig kan vandre markerne og byerne tynd i i det dejlige efterårsvejr.” Og jeg er jo absolut enig i at den bedste slags vinterstøvler er nogen som både er pæne og praktiske. Og apropos praktisk – så nævnte jeg også dette lille tip i forrige indlæg, men det fortjener at blive nævnt endnu en gang. Hos Paw Sko’s butikker kan man for bare 25kr få imprægneret sine vinterstøvler, butiksassistenten klarer den for dig på et par minutter, og metoden de bruger er mere miljøvenlig end at købe dåser med spray. Dét vil jeg anbefale Petrea og alle jer andre at få gjort, næste gang i kommer forbi en Paw Sko og skal handle fodtøj.  Desuden er de ansatte i butikkerne altid rigtig søde til at hjælpe med at rådgive og hjælpe en til at finde de helt rigtige sko – og så har Paw Sko halve størrelser på en stor del af deres sortiment, hvilket for sådan en 38 1/2’er som mig, er topdollar.

Selvom du ikke vandt gavekortet, kan du jo stadig godt sætte et par lækre støvler på ønskelisten til jul og du kan se de seneste kollektioner som nu er i Paw Sko’s butikker rundt om i landet HER.

4 kommentarer

 • Line

  Ej en pæn trøje. Ved du hvilken opskrift din mor har brugt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Ja ikke?! Jeg er så vild med den, verdens bedste fødselsdagsgave <3
   Jeg spørger lige min mor, om opskriften har et navn – så vender jeg tilbage til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Min mor siger at det er et lidt hjemmelavet mønster, løst baseret ud fra en børnestrik fra denne kollektion af Susi Haumann https://www.sommerfuglen.dk/shop/voksevaerk-55887p.html – nærmere kan jeg ikke komme et konkret mønster, desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Ej hvor ærgelig. Jeg er vist ikke god nok endnu til at kaste mig ud i freestyle strik, men den er virkelig fin og tak for svar :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR ELLER IMOD KØKKENRULLE: FORSKELLE PÅ MIG OG MIN KÆRESTE