NYT SOVEVÆRELSE : FØR & EFTER BILLEDER


Sengelamper fra Søstrene Grene

Til dem som er mere til billeder end video, har jeg lavet dette indlæg hvor I kan se før og efter billeder af projekt-soveværelse. Hvis du vil se en vlog om projektet kan du se den HER. Det hele startede efter at jeg havde ligget en uge i soveværelset og haft omgangssyge. Det var blevet helt klart for mig at det rum altså skulle have en opfrisker. Der er en mærkelig blanding af loftrums og sommerhusstemning i vores soveværelse, blandt andet fordi der er hvidmalede trævægge (og et brunt træloft som jeg endelig har fået malet hvidt!). Jeg havde under min sygdomsuge set en hel masse gør-det-selv fjernsyn blandt andet Indretningsmestrene som ligger på Tv2 Play, et britisk designprogram med ret meget god og skør inspiration. Så da jeg var rask, sprang jeg ud af sengen og ned i Panduro Hobby efter maling og pensler, og så gik jeg simpelthen igang med mit første vægmaleri nogensinde. Jeg og Mads er blevet rigtig glade for resultatet – jeg føler faktisk lidt jeg er på et hotel i de varme lande, når jeg lægger mig i sengen. Det kan man opnå ganske nemt, med nogle lange gardiner og symmetriske sengelamper – det gider lynhurtigt et udtryk som er langt mere eksklusivt og ensartet end de forskellige møbler og lamper man normalt har stykket sammen i et soveværelse. Hvad synes I om resultatet?


Tæppe fra ellos – HER //Gardinerne fra IKEA, modellen Hannalill

Plante fra Sinnerup / Potte fra Bilka / Duftlys fra H&M Home

Hovedpuder og røde velourpuder fra IKEA / Pyntepuder fra H&M Home

Glasklokker fra Søstrene Grene og Fakta / Duftlys fra H&M Home

Sengetæppe fra IKEA

Loftslampe er en udendørslampe fra Ellos sommerkollektion / Billeder er genbrugsfund

2 kommentarer

  • Jeg sad og scrollede frem og tilbage i teksten for at finde link til det der maleri/billede på væggen… Men waw Johanne! Du har sgu skabt noget unikt igen, og det er smukt altså! Skide lækkert soveværelse. God opgradering. Kh Anja

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I love this decoration!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *