TORSDAGS PICNIC

TING DER SKER NÅR MAN HAR VÆRET KÆRESTER I 2 ÅRKærestefedt, kærestelogik og kærestekedelig. Ja, der sker angiveligt en hel masse ting med dig når du får en kæreste. Indtil videre synes jeg mest at det er for det bedre, sjovere og gladere – og måske lidt federe, på den tykke måde (det er ikke nemt når ens kæreste er opdraget med at få dessert hver dag). En dag for snart længe siden, råbte Mads fra badeværelset ind til mig i soveværelset: “Har du børstet tænder?” og jeg råbte tilbage “nej” og Mads kvitterede med “fedt! Så behøver jeg heller ikke at gøre det”. Og det var efter den udveksling at jeg fik idéen til det her indlæg. For jeg tænker at der garanteret er mange af jer som kan relatere, hvad enten det er de præcis samme ting der sker i jeres forhold, eller nogle helt andre små særheder som I har sammen. Jeg er i hvert fald mega nysgerrig på at høre hvad I gør i jeres forhold, som I tænker er lidt skørt eller sjovt?

I virkeligheden kunne det her indlæg også hedde “ting der sker i et venskab efter 2 år” – for det er jo meget af det samme der i virkeligheden gør sig gældende. Det synes jeg i hvert fald, for Mads er jo på mange måder også min bedste ven, samtidig med at han er min kæreste.

7 kommentarer

 • Åh, den der med fingeren på næsen gør vi virkelig også, men det gælder kun, hvis den bliver efterfulgt af ordet “FRI!”, haha. Jeg har tit joket med, at hvis han nogensinde frier til mig, så bliver det på den måde, selvom det absolut ingen mening giver 😅

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Iiih i er bare sådan en skønt par at kigge på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hahaha, der er så mange ting vi nikker genkendende til!

  En af vores sjove kommunikation er at vi laver en stor lyd under vandet, og hvis lyden er 3 gange, så betyder det “jeg elsker dig”. Vores tal er 3, hvilket betyder hver gang når jeg klapper ham på ryggen 3 gange, eller han blinker 3 gange osv. Så betyder det altid “jeg elsker dig” 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det ømt, med de kaninøre :D

  Vi er også så indgroet i hinandens vaner, lyde og ufattelig mange interne (og gerne pervy vitser), hvor bare et stikord for os til at dø af grin, og vi behøver ikke engang fange den andens øjne, før vi ved, vi begge er begyndt at le. Særligt upraktisk i familie sammenhænge, for vi virker temmelig sindssyge. Men heldigvis deler vi venner, så der har vi alle sammen sådanne interne jokes, og tit er vi involveret i alles fortællinger. Meget meget skægt, og meget indavlet, når vi så er i samlet flok :P

  … Men altså.. Jeg har så tilgengæld barberet ben hver morgen siden jeg var 13 – både de sidste 8 med kæreste, men også alle dem før :D Det er absolut noget jeg gør, fordi jeg selv ikke kan holde det ud ellers.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min kæreste og jeg har været sammen i knap 1,5 år. Vi taler meget i lyde.. Som i rigtig meget af vores kommunikation, når vi bare er herhjemme, bare er mærkelige sammensætninger af lyde.. Jeg vil ikke engang prøve at stave dem.. 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hahaha! Det gad jeg virkelig godt være fluen på væggen til :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Jeg bliver pinligt bevidst om det, når vi pludselig står midt i netto og kommunikere på den facon. Så kan jeg godt mærke at det ikke er helt normalt 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TORSDAGS PICNIC