EN NY SLAGS ACCESSORIE

TORSDAGS PICNIC

Overvej lige hvor søde mine nye luffer er? De er fra Beck Söndergaard (som bare ALTID rammer plet) og koster kun 250 – man kan købe de her og mange andre fine handsker i Magasin.

For første gang, i hvad der føles som flere uger dukkede solen op over Odense idag. Så jeg besluttede mig for at overraske Mads med en lille picnic da han kom hjem fra arbejde. Jeg jo at vejen til mit egent hjerte går igennem maven, så jeg tænkte at det samme måske gælder Mads. Den lune leverpostej faldt i hvert fald i god jord og det var så dejligt at sidde ude og nyde solen. Jeg håber I har haft tid til at gå ud og nyde solen lidt idag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN NY SLAGS ACCESSORIE