KOM MED PÅ JAGT EFTER ÅRETS JULETRÆ

GIVEAWAY: VIND EN GENIAL TANDBØRSTE I ROSEGOLD

Reklame for Oral-B

Okay, så hvis jeg nu fortæller dig at du idag har muligheden for at vinde verdens pæneste  elektriske tandbørste, der tilmed kommer med en rejsekasse som kan oplade både din tandbørste og telefon, hvad vil du så sige?At det lyder virkelig fedt, men også som noget jeg finder på?
Det var lidt dét jeg tænkte, da jeg først læste det materiale som Oral B sendte mig i forbindelse med dén her kampagne. Men da jeg så fik min Oral-B Genius – Rose Gold tandbørste hjem og begyndte at teste den, viste det sig at være fuldkommen sandt, og intet mindre end, ja som tandbørstens navn selv angiver; genialt. Dét havde jeg aldrig selv fundet på, men da jeg i sidste uge tog hjem og besøgte mine forældre og sad i en overfyldt bus 141 i rute mod Faaborg, var jeg så glad for at have husket min tandbørste… For så undgik jeg nemlig at min telefon gik død for strøm under turen, haha.

Dét er selvfølgelig fedt med et lækkert rejseetui som har gode features, men det vigtigste ved en tandbørste er selvfølgelig dennes evner til at rense munden og holde dine tænder rene og hvide. Mange af os tror at for at få rene tænder skal vi børste så hårdt vi kan og så kaster vi tandbørsten rundt i munden indtil børstehårene stritter til alle sider og er helt fladmaste. Dét er imidlertid slet ikke den rette vej frem, og faktisk er det skidt for dine gummer at børste for hårdt, derfor er det så smart med den indbyggede tryksensor som tandbørsten indeholder, den advarer dig nemlig hvis du begynder at trykke for hårdt, og den sænker farten og trykket på tandbørsten for at skåne dine gummer. Den geniale tandbørste har selvfølgelig også styr på hvornår du har børstet tænder længe nok – den anbefalede tid for en tandbørstning er mindst 2 minutter, og tandbørsten skal nok sørge for at holde dig ajour på det punkt. Geniet, din måske kommende tandbørste, arbejder også sammen med Oral-b appen som du kan hente til din telefon, samarbejdet mellem børstens sensorer og appen fortæller dig om du har børstet grundigt nok, eller om du mangler bestemte områder i din mund. Det er simpelthen så vildt, hvor meget teknologi man kan proppe ind i så lille en elektronisk genstand som en tandbørste.
Og sidst men ikke mindst, så er Oral-B Rose Gold ret flot og feminin. Rose gold pynter jo på ethvert badeværelse. Derfor er jeg så glad for at kunne udlodde en Oral-B Rose Gold tandbørste i rosegold (værdi  1800 kroner) til én af jer! Jeg tænker at det er en ret lækker julegave at få på forskud, og alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive en kommentar til dette indlæg, og fortælle mig om du ønsker tandbørsten til dig selv eller til én du holder af?

326 kommentarer

 • Sarah

  Min kæreste kunne enormt godt bruge en ny kæreste, så jeg ville give den til ham. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Bach

  Jeg ønsker den til mig selv, da jeg aldrig har haft en elektrisk tandbørste før – men altid har ønsket mig en! Sådan en ting man gerne vil have, men aldrig får købt til sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Gregersen

  Sikke en fin tandbørste – ikke lige en sætning, jeg havde regnet med at skulle sige, hæh.
  Jeg ville forære tandbørsten til mig selv, da jeg simpelthen synes, den bare er så fin og jeg godt selv kunne bruge den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Ofelia

  Jeg ønsker den til mig selv! Ønskede mig selv samme tandbørste sidste år i julegave af mine forældre, men måtte ændre mit ønske til et par nye briller (hvilket er lidt vigtigere når man er halvblind..) MEN i år skal det blive min tænker jeg! Så håber selvfølgelig at vinde den nu ✨🙌🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Meget fin konkurrence. Jeg vil forære tandbørsten til min kæreste, som længe har snakket om at få en elektrisk tandbørste. Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Sikke en vild gave!
  Jeg har netop været til tandlægen, hvilket naturligvis var en dejlig dyr overraskelse her i december🙄 Jeg er tandlægeskræk og havde virkelig frygtet besøget – og begyndte da også lige at græde derinde som prikken over i’et. Tandlægen sagde dog, at jeg havde fine tænder, men at jeg med fordel kunne anskaffe mig en elektrisk tandbørste for at passe ekstra godt på dem.
  Så for at slippe for at tage alt for ofte til tandlægen i fremtiden ville jeg virkelig sætte pris på denne skønne gave 🎁✨🎄🧡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg er lidt en freak der børster tænder efter (NÆSTEN) alle måltider…. Sååååå jeg kunne godt tænke mig at vinde en luksus børste til mig selv, som ikke flænser mit tandkød op (og som evt. kunne hjælpe med at trappe ned på mit forbrug af tandbørstning) 🤞🏼😬🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg gad godt vinde sådan en lækker tandbørste, og jeg tror virkelig også min kæreste vil sætte pris på det – for lige nu bruger jeg hans.. 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amal

  Jeg håber jeg vinder. Har ønsket mig en i lang tid nuu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg ville gerne eje en Oral-B Rose Gold tandbørste, den er virkelig fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg vil klart forære mig selv tandbørsten som en tidlig julegave, da jeg i morgen (forhåbentligt) afslutter mit studie efter fem og et halvt års hårdt arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hvis jeg vinder tandbørsten, så skal det helt sikkert være årets julegave til mig selv<3!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg ønsker tandbørsten til mig selv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Hvis jeg vandt denne mega blærede tandbørste, ville jeg pakke den ind, skrive et lille til-og-fra-kort med nogle søde ord om og til mig selv og sidst men ikke mindst give mig selv en krammer for at passe godt på mig selv hahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zaha

  Jeg ville give den tandbørste til min kære søster, der snart flytter hjemmefra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg gad godt at forære tandbørsten til mig selv, så jeg kan blive professionel tandbørster :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie J

  Jeg har længet ønsket mig en elektrisk tandbørste, så i denne omgang må det være som selvforkælelse. :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Petersen

  Jeg ville forkæle mig selv med den, hvis jeg vandt 🤞🏼😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monika

  Jeg ønsker den nok mest til mig selv hehe 🤶🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har altid ønsket mig en elektrisk tandbørste, så hvis jeg vinder den, er den til mig selv 🤞🏻☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg gad vildt godt vinde denne tandbørste – da min egen stort set lige er gået i stykker, og i min optik er el-tandbørsten bare et musthave fremfor den alm. tandbørste <3 Og har pt. slet ikke råd eftersom man lever su´livet hehe <3 Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathja

  Jeg er selv en heldig ejer af en el tandbørste. Så vil forære min mand denne :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg vil forære den til min skønne mor, hvis egen Oral-B tandbørste netop er gået i stykker. Krydser sådan fingre, for den er virkelig virkelig flot! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellinor

  Jeg vil gerne vinde den til min kæreste, der har ønsket sig en elektrisk tandbørste i lang tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Vejbæk

  Jeg ville elske selv at have den fine tandbørste på mit badeværelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hoff

  Jeg ville bruge den selv, da jeg længe har skulle købe en elektrisk tandbørste, men aldrig har gjort det. Den er super flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Foli

  Ej! Jeg vil være med. Den er totalt til mig selv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicolai

  Jeg vil give den til min kæreste. Hun brokker sig over at hun altid skal købe nye tandbørster fordi hun glemmer dem hos sine forældre når hun besøger dem. Nu har hun ikke rigtig nogen undskyldning ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Juhl Christenseno

  Jeg trænger virkelig til en ny tandbørste, og dette ville bestemt være et sikkert valg. Og så skader det ikke, at den er super flot 😍🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hvis jeg vinder ønsker jeg tandbørsten til mig selv🤞🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda F. D. Møller

  Jeg ønsker mig tandbørsten til mig selv 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker den til mig selv, da min kæreste åbenbart mener, at min nuværende er en dele-tandbørste (med hver sit børstehoved, bevares!) og jeg vil have tandbørsten for mig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina Elbrønd

  Jeg ønsker tandbørsten til mig selv, da jeg længe har ville have en elektrisk tandbørste – og dette har været et råd fra min tandlæge også! Udover den er elektrisk, er den også smuk, hvilket kun vil pynte på mit nye badeværelse 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Kære Katharina, du har fundet ét styks Oral B Rosegold <3 Jeg har sendt dig en email, som du meget gerne må vende tilbage på så hurtigt som muligt.
   Smil,
   Johanne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare fordi den er lækker.. Og fordi min første kommentar vist ikke blev sendt igennem x-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker mig tandbørsten selv, fordi hvor træls det er at blive ved med at købe tandbørster, der holder i få uger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs Lauridsen

  Jeg ønsker mig den geniale tandbørste til mig selv. Bliver hver gang jeg er på dyrt visit ved tandlægen bedt om at bruge tandtråd og børste bedre ved gummerne og det går også godt det første stykke tid, men så er det som om det går lidt i glemmebogen. Derfor ville det være helt perfekt at vinde den fantastiske tandbørste, så mine tænder kan holdes tip top😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Gilsing

  Vildt lækker tandbørste 🤩 jeg ønsker mig den til mig selv 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg vil gerne vinde tandbørsten til min mor. 😃 Hun skal igennem et større forløb hos tandlægen, så denne elektriske tandbørste, med alle sine børsteindstillinger, er simpelthen en perfekt gave! Det er også ret så smart med rejsekassen! Krydser fingre 🍀 – hun ville blive så glad for en “før jul” gave 🎅🏼🤶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Munk

  Jeg ville ønske mig den til mig selv, da jeg snart skal ud at rejse og det ville være helt perfekt ikke at behøve at gå på kompromis med tandbørstningen 🇨🇺🤷🏼‍♀️💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Maria Christoffersen

  Jeg ønsker mig tandbørsten selv, fordi hvor er det langhåret at blive ved med at købe tandbørster, der holder i 2 uger. Og så ville den se fantastisk ud på badeværelset sammen med min partners! Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg ønsker mig den selv da mine tænder godt kunne trænge til ekstra pleje, som jeg desværre ike har penge eller for mig taget sammen til at give 🤗🌟😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Jeg ønsker den til min kæreste. Jeg har selv en lign. Oral-B tandbørste, og min kæreste driller mig ofte med min “Iron Man of the toothbrushes”-tandbørste… Hvis han selv fik én ville det helt sikkert lukke munden på ham :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  Jeg ønsker den selv da jeg mangler en seriøst god elektrisk tandbørste og denne lyder bare så god og så er den også bare super flot at have stående fremme!😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna d

  Den kunne jeg gost bruge! Krydser fingre. Og glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt sikkert til mig selv!

  Bisserne og jeg trænger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline m

  Den vil jeg så gerne vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Larsen

  Jeg vil vildt gerne eje den elektriske tandbørste selv. Havde faktisk fået en lidt billig udgave af min søde far, fordi jeg ikke selv har råd (ulønnet-praktik, yay), men den er allerede gået i stykker, så en ny vil være lykken for mig og mine tænder 😁 Glædelig december til dig 🎄❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kaaberbøl

  Jeg vil vinde den til mig selv. ❄️🌱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg tror, jeg vil forkæle mig selv. Jeg har en gang før haft en elektrisk tandbørste, men er blevet forlagt i diverse flytteroderier, så det kunne være skønt at eje en igen :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine G

  Ønsker mig den til min kæreste. Efter en rigtig dyr omgang hos tandlægen er en elektrisk tandbørste øverst på hans ønskeliste i år. Det ville være lykken at kunne give ham en

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg ville forkæle mig selv :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Mark

  Julen handler om at gi´ og kærlighed til andre mennesker. Derfor vil jeg, forkæle min far med en ekstra julegave, da han bare fortjener det!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Haha hvor det overdrevet!! Ønsker mig den til min kærester, der forleden fik en tandlægeregning på 6000 kr… ikke så fedt. Jeg er 100 på denne kan mundre ham op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  jeg vil gerne ønske den til mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Sørensen

  Til mig selv hæhæ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia

  Til mig selv! Ingen egotripper, men resten af familien har en på nær mig.. Og som studerende på stram SU, er en elektrisk tandbørste ikke det første man køber selv. Men har alt for længe gået og drømt om at få en lækker tandbørste🎁 🤞🏼🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hübertz Petersen

  Til mig selv 😇 mine forældre og bror har snakkede om den elektriske tingest i et godt stykke tid. Jeg er efterhånden godt overbevist og kunne godt tænke mig at bekræfte, at rygterne taler sandt 🤷🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ihhh den kunne jeg virkelig godt tænke mig her til jul!! En elektrisk – og endda rosegold – oral b tandbørste er bare slet ikke dårligt🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Til mig selv! Min tandbørste trænger virkelig til at blive skiftet ud, og den her er jo for lækker! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Uf, dén ville jeg gerne gerne vinde! Eftersom jeg har en god omgang tandlægeskræk, ville den måske kunne lette lidt på skrækken ved de kommende tandlæge ture 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jeppesen

  Jeg kunne godt bruge den selv 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg ønsker mig tandbørsten til mig selv – efter at have læst dit indlæg, må jeg sige at jeg er simpelthen så “guilty as charged” i at børste mine tænder hårdt og kort 🙈 så den ville helt sikkert være en stor hjælp 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Boel

  ganske enkelt, så kunne jeg godt selv bruge den :-P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Alnor Andersen

  Da jeg siden mine 6årstænder kom frem har haft ‘dårlige/skrøbelige’ tænder, ønsker jeg mig en ordentlig tandbørste, istedet for de billige nede fra netto, man bare lige hurtigt køber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har længe ønsket mig en elektrisk tandbørste, men de er bare ikke det kønneste i verden! Men den her er jo helt perfekt! Så den ønsker jeg mig til mig selv! Har klaret alle julegaver i år, så en julegave til mig selv må være på sin plads ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie regitze Andersen

  Uhhh sådan en lækker sag kunne virkelig være skøn at have under juletræet til mig selv🙈🎅🏼 Men må vel godt være liiiiidt egoistisk en gang i mellem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Jeg ønsker mig den til mig selv!
  Jeg har ønsket mig en elektrisk tandbørste de sidste par år, så det ville være fantastisk at vinde den🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Jeg ønsker mig den selv. Jeg synes simpelthen tandhygiejne er så vigtigt, og har derfor også altid brugt elektrisk tandbørste – og kunne så godt trænge til en ny, eftersom min nuværende efterhånden har et batteri, der er, hvad man kan kalde godt træt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Åh den vil jeg såå gerne vinde!! Den står øverst på ønskesedlen i år🤩🤞🏻✨
  Glædelig jul🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Den perfekte julegave til mig selv. Min egen elektrisk tandbørste løber hele tiden tør for strøm, så en ny ville være dejligt. Og så er designet godt nok pænt på denne model 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville vinde tandbørsten til min lillesøster, som skal have hendes bøjle af på mandag. Det ville være rigtigt dejligt at kunne forkæle hende med en lækker tandbørste ovenpå hendes bøjleforløb og derudover er det bare den perfekte før-julegave. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ønsker mig tandbørsten til min kæreste💖💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg vil så gerne vinde sådan en tandbørste, til mig selv 🤩🎄🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  En Elektrisk tandbørste står øverst på min ønskeliste i år, så at vinde denne vildt elegante og lækre tandbørste ville være så perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shania Månsson

  Min mor er klinikassistent hos en tandlæge og jeg hører derfor ikke om andet end min mangel på “god børsteevne” (hvilket åbenbart er en ting). Har derfor sjovt nok kigget ekstremt meget efter tandbørster på det seneste, da vi i mit hjem kun har en elektrisk og jeg altid bliver så sur over den aldrig er opladt når jeg skal til. Derfor ville det spille maks at vinde den fikse tandbørste, enten til min mor eller til mig selv:) Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ville være det lækreste at kunne børste sine tænder med en flot tandbørste 😁😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Fischer

  Den står øverst på ønskelisten i år!! Så kunne det jo være lækkert at vinde den som en julegave til sig selv❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg ønsker mig helt bestemt en ny tandbørste!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hyldig

  Det er alt for lækker en tandbørste, det virker alt for godt, til at være sandt og derfor skal den hjem på mit badeværelse og stå, så jeg kan se det er virkeligt😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Kaas

  Jeg ønsker mig den til mig selv 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg ville give den til mig selv. Den er jo herre genial

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg ønsker tandbørsten til mig selv. Er næsten lige flyttet hjemmefra og min gamle er ved at stå af, så kunne være super lækkert med en ny.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Jeg kunne godt tænke mig denne tandbørste til mig selv da den er meget pæn og selvfølgelig også effektiv oveni! +et mega fedt etui med opladning. Mega fed tandbørste, som jeg håber at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Kirstine

  Med sådan en genial tandbørste bliver jeg en smule egoistisk og ønsker den til mig selv. Det er nogle alt for lækre features og design.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catherine

  Jeg vil gerne ønske mig tandbørste til mig selv. Rigtig god jul, Johanne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg ønsker mig tandbørsten til mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg kunne godt tænke mig den selv. Har i langt tid godt kunne tænke mig en elektrisk tandbørste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Engsig

  Jeg ønsker tandbørsten til mig selv! Har længe ønsket mig en eleketronisk tandbørste -så det ville være helt perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingrid

  Ønsker den helt til mig selv 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg ønsker den til mig selv😍🍀🤞🏾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Uhh jeg ville uden tvivl forære den pæne tandbørste til mig selv. Jeg har tidligere haft bøjle på, og i den forbindelse lærte jeg virkelig at sætte pris på mine flotte tænder. Den tandbørste lyder perfekt til det formål! :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Så elegant, ville være perfekt hos mig, det er vigtigt for mig at passe på mine tænder😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lana

  Det ville være sådan en lækker julegave til mig selv😍🎅🏼🎁✨
  Jeg går selv meget op i mine tænder, dog mangler jeg virkelig en elektrisk tandbørste🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kunne godt selv tænke mig den 😍🍀🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine Overgaard

  Hvis jeg vandt Oral B tandbørsten, så ville jeg nok beholde den selv, da jeg virkelig har ønsket mig den i lang tid. 🙇🏼‍♀️👼🏼🎅🏻👄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg vil vinde den til mig selv fordi jeg lige har fået opereret et par visdomstænder ud, og i den forbindelse fandt ud af hvor vigtigt mundhygiejne er 😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida Lynghus

  Jeg tror måske jeg vil være så selvoptaget og ønske den til mig selv – og dermed give min nuværende elektriske tandbørste til min kæreste, som allerede lidt har overtaget den ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Vil give den til min søster 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Maria Christensen

  Jeg ville give den til min søster 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Cecilie Christensen

  Jeg ønsker den til mig selv, jeg elsker rose gold og bil gerne have alt i den farve. Så Det kunne være en fantastik julegave og få.😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Ønsker tandbørsten til mig selv, da jeg virkelig godt kunne bruge en ny og ville elske at få en elektrisk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg ønsker mig selv denne tandbørste 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg ønsker mig selv tandbørsten, da min nuværende ikke længere virker særlig godt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Simper

  Jeg ønsker mig en elektrisk tandbørste, og særligt en med rejseetui! Når jeg er hjemme hos de gamle har jeg et børstehoved til deres tandbørste, men jeg skal udsendes som soldat her til februar, og der ville den blive sat stor pris på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Til min søster, fordi hun elsker sin elektriske tandbørste, men den er desværre ved at gå i udu for den er for gammel ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg vil beholde den. Holder nemlig meget af mine tænder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej søde Johanne
  Jeg ønsker mig tandbørsten til min aller bedste niece som lige har fået bøjle. Det synes hun bestemt ikke er fedt og hun brokker sig over hvor super trals det er at skulle brøst tænder hele tiden. Så tænke at med denne lækre tandbørste kan det gør det lidt federe for en ung teenager med bøjle plus det fede rejsegear ville bestemt falde i god jord da mobil er meget vigtig for hende 😄😄🤞🏻🌸❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine M

  En fiks lille julegave til mig selv! Mine tænder skal holde forevigt, men må nok snart erkende, at det gør min nuværende tandbørste i hvert falde ikke ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg ønsker mig den til mig selv, fordi jeg har brugt alle mine penge på julegaver og lever derfor på en sten resten af måneden – hvilket også kan være problematisk, da jeg skal flytte i slutningen af måneden. Men ikke desto mindre ville den tandbørste klæde mit spritnye badeværelse mageløst godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ønsker den til mig selv, fordi at jeg jeg ikke er så godt til at være grundig alle steder, så kunne være dejligt at kunne se hvor man skulle gøre det bedre.⛄❄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Jeg ønsker mig tandbørsten til min søster. Hun er 17, så det er nu, hun skal sætte ind, for ikke at få kæmpe tandlægeregninger efter hun fylder 18 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ønsker den til mig selv, da min nuværende godt kunne bruge en udskiftning, da batteriet snart ikke kan mere 😅🎄🎀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er mega dårlig til at huske at børste tænder, er helt sikker på at jeg ville blive bedre til at huske det, hvis jeg havde så fin en tandbørste stående fremme. Også går den også godt i spænd med mit nytårs fortsæt om at stoppe med at ryge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er mega dårlig til at huske at børste tænder, er helt sikker på at jeg ville blive bedre til at huske det, hvis jeg havde så fin en tandbørste stående fremme. Også går den også godt i spænd med mit nytårs fortsæt om at stoppe med at ryge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacqueline Hansen

  Jeg ønsker tandbørsten til mig selv. Har længe ønsket mig en elektrisk tandbørste, og denne lyder jo helt perfekt ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig tandbørsten til min mor. Hun døjer med en masse problemer med sit tandkød efter et længere kemoforløb, så det ville være fantastisk at kunne forkæle hende med tandbørsten :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ønsker min tandbørsten til mig selv i julegave. Flotte tænder er rigtig vigtige for et godt og flot smil. Så denne tandbørste kunne hjælpe mig lidt på vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Kjældmand

  Jeg kunne godt tænke mig tandbørsten til mig selv. Ud over at den jo nærmest lyder magisk, så har jeg (endelig) lige fået lejlighed og flytter her d. 2/1. I den forbindelse skal jeg indrette mit nye badeværelse og den ville jo være HELT perfekt! Jeg kunne enormt godt tænke mig en god og lækker tandbørste, men da jeg lige er blevet opsagt fra mit arbejde og derfor lever på SU, er det ikke en realitet indenfor nærmere fremtid at investere i sådan en lækker sag🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Jeg vil gerne vinde den, da jeg ikke synes min almindelige tandbørste er grundig nok. Og forhåbentlig kan den hjælpe lidt de dage, hvor jeg ikke gider børste tænder :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Bach

  Har drømt om elektrisk tandbørste i såååå lang tid nu, og ville elske denne lækre sag 😍
  Glædelig jul og tak for en altid god blog med relevante emner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte B.

  Jeg ville super gerne vinde denne tandbørste 🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Min kæreste, hun er stadig ikke gået over til en elektrisk tandbørste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronique

  Nyt år, ny tandbørste vil ikke være skidt. Det kunne jeg godt få glæde af 🤞🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette O

  Klart mig selv, flotteste el tandbørste jeg har set:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Fik et ydmygende og dyrt tandbørstekursus af min tandlæge, fordi jeg ikke bruger en elektrisk tandbørste. Vil meget gerne have den Hahahah 💃🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie madsen

  Jeg ville vinde den til min mor ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel

  Jeg ville super gerne vinde tandbørsten til mig selv, den er simpelthen så fin 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine S.

  Jeg vil gerne vinde den selv, da min nuværende elektriske tandbørste virkelig burde skiftes ud – og nøj hvor er den flot i rose gold :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen Othilie Utzon

  Jeg ville bruge den selv, SU’en rækker simpelthen ikke til en elektrisk tandbørste men tandpleje er vigtigt og så ser den her jo flot ud i min nye lejlighed imens!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie juel

  Jeg ville virkelig gerne vinde den til mig selv! 😍✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Juel

  Jeg ville vinde den til mig selv, da jeg udelukkende bruger elektriske tandbørster, men virkelig trænger til en upgrade på den front. Som studerende er det bare ikke højeste prioritet, da de, i forhold til SU-økonomi, koster en formue 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Den ønsker jeg mig til mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Jeg ville elske en ny tandbørste – også med den farve 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ville være den bedste julegave som jeg vil give til mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Vadskær

  Jeg vil meget gerne vinde den til mig selv😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Torp

  Det kunne bestemt være lækkert at vinde så fin en tandbørste og derfor synes jeg også godt man må være lidt egoistisk, så hvis jeg er så heldig at vinde, bliver den til mig selv;) og så kan man da altid bruge en ny tandbørste og ovenikøbet elektrisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie K

  Jeg ville bruge den selv :) min mund og tænder ville blive glade efter alt det sukker og mad, man spiser til jul❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Til mig selv, mit tandbørstegame ville have gavn af sådan en smart en 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie k

  Jeg ville bruge den selv. Min tandlæge har rådet mig sådan én(ikke lige nødvendigvis roseguld, selvom den er den fortrukne..), så man må vel hellere lytte for en gangs skyld ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg er en af dem der stadig ikke har lært ikke at børste for hårdt, så hvis jeg lige kunne score en tandbørste nanny til det, ville det jo fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Laura

  Jeg ønsker tandbørsten mest af alt til mig selv. Min tandlæge har på det aller stærkeste rådet mig til at bruge elektrisktandbørste – så sidste år fik jeg min papfars aflagte (selvfølgelig med nye børstehoveder) – den er dog lige stået af og kan desværre ikke mere og har derfor virkelig brug for en ny!

  Det gode ved en sådan tandbørste er jo også at den kan bruges af flere blot man har hvert sit børstehoved. Så tænker min rygeglade (i know, fy fy) også kan få god glæde af den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Høgedal

  Jeg vil gerne vinde den til migselv😁Den jeg har er desværre gået i stykker😅Så mangler virkelig en ny, jeg føler man får 10 gange mere rene tænder end med en almindelig tandbørste og så er den her jo virkelig pæn og have stående😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig den tandbørste, da jeg selv altid kommer til ikke bare at børste mine tænder for hårdt, men også for længe, og da jeg også skal ud og rejse til januar, er det helt perfekt, at den kan lade min telefon op også 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hind

  Jeg kunne godt tænke mig at få tandbørsten til mig selv, så jeg kan få rene og pæne tænder 🤪💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Koch-Rasmussen

  Jeg ønsker mig tandbørsten til mig selv, fordi min kæreste hver morgen og aften står med sin egen oral b tandbørste og prædiker om at det er svaret på den bedste tandbørste! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Min kæreste fik sin egen elektriske tandbørste sidste år til jul. Og lige siden har jeg selv gået og ønsket mig én. Fik den ik til min fødselsdag i sommer…. Så satser stærkt på at få den her til jul! Og hvis jeg til og med kunne få em der er tæske lækker, jamen så siger jeg “ja tak” :-)
  Derfor ønsker jeg at tandbørsten skal gives til en jeg holder vimmer meget af; mig selv ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, fordi den er så flot, og jeg lidt forestiller mig, at jeg ikke børster tænder grundigt nok, er jeg så egoistisk at ville beholde den selv. For hold nu magle. Jeg troede ikke man kunne blive forelsket i en tandbørste ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Det er den smukkeste tandbørste jeg nogensinde har set, så selvfølgelig ønsker jeg den til mig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Det er nok på tid jeg opgraderer den lidt slidte og trætte tandbørste der står i det lille hjemmelavet keramik krus på toilettet, så jeg ønsker den nok lidt til mig selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg vil forkæle mig selv med den geniale tandbørste 🎄💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Berg

  Jeg ville elske at give min far en elektrisktandbørste som denne, jo vist er den rosaguld, men jeg ved han ville være ligeglad med farven og han ville blive lykkelig. Han kæmper med retraktioner (hvor tandkødet trækker sig grundet for hård tandbørstning) og jeg ved denne tandbørste har en funktion, hvor den siger fra, hvis man trykker for hårdt, da jeg længe har kigget på den, men min SU ikke rækker til en forkælelse i denne størrelse. Åh jeg krydser alt! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ønsker at dele den med min kæreste 🤞❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  jeg har altid ønsket mig en el-tandbørste!! Krydser fingre 🙏🏻☝🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Sejersen

  Jeg ønsker mig tandbørsten til min bedsteveninden/roomie, fordi hun i sidste måned glemte sin el tandbørste til en højskolefest. Hun har ikke snakket om andet lige siden, og nu er træt af at høre på det 😄 I øverigt så ville jeg også få gavn af den! 🙏🏼🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Da jeg i mandags havde inviteret min læsegruppe til morgenmad, kommer der pludseligt underlige lyde ude fra badeværelset, hvor en gut fra min læsegruppe lige er gået ud. Og jeg er ikke i tvivl – han er i fuld gang med at børste sine tænder med min tandbørste!! Derfor håber jeg, at kunne vinde denne fine tandbørste, så jeg kan nyde min daglige tandbørstning, uden at have dette traume i baghovedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg ønsker at give den til min bedste veninde, som altid bruger verdens mest slidte tandbørste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg vil ønske mig den til mig selv 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Helt til mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Til mig selv 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene øgaard

  Ønsker mig den til mig selv 🎄❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  En elektrisk tandbørste! Et af de ønsker der står højest på julens liste! Grundet den medicin jeg tager dagligt, som giver mig svag emalje, har jeg hyppigere tandlægebesøg (det koster moneter), måske en Oral B tandbørste kunne hjælpe mig godt på vej til stærkere bisser! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg ønsker den til mig selv, og hvor kunne det være lækkert med en for- julegave😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Åh den ville jeg sørme gerne vinde. Til mig selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg ønsker mig den til min kæreste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Sofie

  Jeg ønsker mig den til mig selv da jeg syntes den er mega pæn🤩🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg ønsker mug den til mig selv, fordi jeg bare synes den er mega fed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det ville være skønt at vinde denne geniale tandbørste til mig selv😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg ønsker den til min dejlige datter, som er travl småbørnsmor :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg ønsker den til min dejlige datter som er travl småbørnsmor :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg ønsker mig tandbørsten til mig selv ❤️ Havde 6 begyndende huller ved sidste tandlægetjek (6!!!), så at skifte den gamle manuelle ud med dette pragteksemplar er nok ikke den dårligste idé 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ville være en helt fantastisk gave! Selvom jeg nok mere er end gavegiver end, at jeg selv gerne vil modtage – er lige præcis denne en jeg godt selv kunne bruge. Var netop ved tandlægen for 2 uger siden, som mente jeg blev nødt til at begynde at bruge eltandbørste, hvis jeg skulle slippe af med mine begyndende huller :-)

  Rigtig glædelig jul søde Johanne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ønsker mig den til min søde søster :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia

  Jeg ønsker den til mig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Gregersen

  Den skulle være til mig selv 😍👏🏼Den står på min ønskeseddel 🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg ønsker den til mig selv 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg ønsker mig den til min dejlige mor, som altid har holdt fast, som den eneste i familien, i den gode gamle bissebørster. Hun påstår, at hun ikke vil falde for elektroniske påfund og, at det umuligt kan være mere funktionelt, men brokker sig alligevel over ømme vinger efter en simpel omgang gammeldags Børsting. Jeg tænker det er på tid for hende 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Jeg ønsker mig den til mig selv. Der er ikke plads til meget selvforkælelse på su budget. Så det ville være en oplagt mulighed at forkæle sig selv 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Øllegaard Jensen

  Ønsker mig den til mig selv
  🍀🍀🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg ønsker mig tandbørsten til en tidlig julegave til mig selv 😇💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Årh det er simpelthen den bedste giveaway – har længe gået og tænkt på at få en god tandbørste, men har ikke lige haft pengene til det! Jeg ønsker mig den derfor den til mig selv, rigtig meget!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Margrethe

  Jeg ønsker den til mig selv 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ønsker mig tandbørsten til mig selv 🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Jeg ønsker den til mine tænder, de ville blive så glade for den 😁🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Eriksen

  Lige pt. deler min mor og jeg hendes Oral B elektriske tandbørste. Jeg flytter til januar, men jeg kan efter et halvt år, ikke gå tilbage til almindelig tandbørste. Jeg ønsker mig derfor en Oral B. At det er en Rose gold som er absolut min yndlings farve gør det jo kun bedre og så har den jo de vildeste feauteres. God jul og godt nytår fra en kommende odensianer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg kunne godt tænke mig tandbørsten til mig selv🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Helt ærligt, så fortjener jeg selv en julegave i år hihi, og jeg tror jeg har stirret mig lidt blindt i den normale tandbørste, men hører at Oral B’s elektriske er MEGET bedre. Så jeg vil gerne selv vinde den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Christensen

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig tandbørste selv 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg ønsker mig tandbørsten til mine egne bisser 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zille Mulle

  Den ønsker jeg mig! 😍 til min hemmelige ven “mig selv”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Den ville jeg, desværre egoistisk nok, give til mig selv. Har længe ønsket mig en af slagsen, men det er svært at finde pengene til det på en SU. 💸
  Jeg krydser fingre 🤞🏼🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Den vil jeg forære til min datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Den vil jeg selv rigtig gerne have. Jeg kan bare ikke retfærdiggøre at give 1800 kr. For en tandbørste. God jul 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Nikolajsen

  Ihhh det vil være den bedste julegave i år!!
  Intet bedre end god mundhygiene!! 💫✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Den vil jeg selv beholde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Birch

  Jeg ønsker mig den til mig selv, da jeg har tandlægeskræk, så jeg bliver nødt til at holde mine tænder pæne og rene 😅😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hjort

  Ønsker den til mig selv🙈😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ana Sømod

  Jeg ønsker mig tandbørsten til mig selv, da jeg har brug for en god tandbørste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Pallesen

  Jeg ønsker mig tandbørsten til mig selv 🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Den er til mig selv – med 4 visdomstænder fortjener jeg en lækker tandbørste så jeg kan passe på tænderne (og pengepungen!) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Søgaard

  Til mig selv🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg vil virkelig gerne glæde min mega dejlige veninde med den <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmelie

  Til mig selv 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mirja Lyngsø

  Jeg vil vinde den til min søster 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Så egoistisk som det nu kan lyde, ville jeg forkæle mig selv med tandbørsten, hvis jeg vandt den. Fordi wow den er cool, og jeg kender mig selv godt nok, til at vide at jeg aldrig selv for købt en elektrisk tandbørste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Jeg vil meget gerne vinde den som en gave til mig selv 💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm

  Jeg er en af de 20-årige, som holder sabbatår og stadig ikke ved hvad jeg vil uddanne mig til – og om jeg overhoved vil uddannes – men jeg går lidt med tanken om at blive tandlæge, så jeg må hellere holde mine bisser sexede, så jeg ville snuppe den selv 😁😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ville gerne vinde den til min mamma ⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Den ønsker jeg mig til mig selv, da hele familien allerede er brugere af sådan en!🌟😁🙏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte-Marie Nicolaisen

  Til mig selv da min egen tandbørste netop har “forladt mig” xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Wichmand

  Jeg ville give den til min roomie, da hun stadig bruger en “gammeldags” tandbørste og fortjener en ny og fin én 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Gjerløv

  Jeg ønsker mig til min mor 🤞🏻🤞🏻😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Jakobsen

  Den ønsker jeg til mig selv! Hold op den ser lækker ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Christensen

  Til mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie lund andersen

  Jeg ønsker mig den til mig selv😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Isaksen

  Jeg ønsker den til mig selv🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Marie

  Mig mig mig og mig 🙋🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Warth

  Jeg ønsker den til mig selv😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mig selv 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Til mig selv 😄😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Miiiig☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg vil meget gerne vinde den til mig selv da den er super og smart og mine tænder ville blive lykkelige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Jeg ønsker mig den til mig selv – dejlig tidlig julegave 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Mathiesen

  Helt klart til mig selv. Der er seriøst ikke noget bedre end rene tænder og sundt tandkød.
  OralB er bare det bedste. ❤️❗️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Mig selv! Er på SU, så det kunne jeg godt tænke mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Mine egne gummer trænger efter flere år på SU til lidt selvforkælelse, og det kunne nemt være en rosegold én af slagsen. Hvor er den flot, og det er sjældent at en tandbørste får lov til at please min indre æstetiker haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Den skulle være til mig selv efter en graviditet, der tager lidt hårdt på tandkødet ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine

  Jeg vil have den til mig selv❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Jul

  Helt klart til mig selv! Det ville gøre det meget nemmere og har længe ville have en! Synes dog det er for dyrt at købe til mig selv frem for en tandbørste til 10 kr 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Den skulle helt klart gå til mine tænder! 🙈😃 så kunne det være, at de kunne få taget sig sammen og besøgt tandlægen i det nye år 🤔😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ville give den til min veninde, for jeg har fortalt hende i flere år at hun skal have en elektrisk tandbørste. Men hun har ikke råd og synes ikke at den er at værd at bruge et gaveønske på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg ønsker den til mig selv. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Min tandlæge har rådet mig til at anskaffe en elektrisk tandbørste, da jeg har haft bøjle på og har “skinnerne” på bagsiden nu. Hvilket gør det svært at gøre ordenligt rent med en alm. tandbørste. Pengene er dog ikke helt til at købe en, så indtil videre er den skrevet på ønskelisten… men det ville da vare fantastisk at vinde denne luksus udgave 😍😍🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Lund

  Har allerede en af de billige tandbørster fra Oral B. Jeg er vildt glad for den, men den er så grim at have med rundt og upraktisk, da der ikke findes rejesetui til den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg ville give den til min dejlige kæreste. Hun har fuldtidsjob og det hele kører, og det er som om, at når man er voksen og tjener “voksne”penge, kan man jo reelt bare købe det, man gerne vil have??? Så hun er SÅ svær at købe gave til, men hun ønsker sig en eltandbørste, og den her er jo maks luksusudgaven, som man ellers ikkkkkke lige har råd til som studerende. Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta P.

  Mig og mine tænder har længe ønsket os en god tandbørste og det ville da være vildt lækkert med en tidlig julegave 🤠😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie N.

  Uh, jeg ønsker den til mig selv – har længe gerne ville have en elektrisk tandbørste 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luisa

  Til min nye kæreste som ikke ønsker sig noget i julegave. Men det er jo fordi at han aldrig har prøvet hvor fantastisk det er at bruge en elektrisk tandbørste. Når først han prøver det, vil han aldrig gå tilbage til en almindelig igen. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Juel

  Den ville jeg vildt gerne vinde til mig selv og mine tænder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Z.

  Den kunne jeg virkelig godt selv bruge. Min gamle er slidt, og Su’en rækker ikke til en ny lige nu. Og at den så vil pynte på kollegieværelset er et kæmpe plus 😍.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Winter

  Den står højt højt højt på min ønskeliste – mine tænder vil komme til at elske den 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Til mig selv 🙌🏼🙌🏼🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Til mig selv :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Iiih hvor ville det være lækkert vinde 😍 Det er vidst mine tænders julegaveønske😂☃️⭐️🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Dam

  Den kunne jeg godt tænke mig til mig selv😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Mig mig mig🙋🏼‍♀️🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg ønsker selv at vinde den fordi… ja, bare fordi den er utroligt lækker! Jeg var slet ikke klar over, at man kunne få så flot og fancy en tandbørste! Jeg ville aldrig nogensinde fremover forbinde tandbørstning med en sur pligt, hvis det kunne foregå med denne lækre sag 🤯🤩🤪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg ville forkæle mine egne tænder med den 🎁🎊 Jeg har nøgle på indersiden af Mine tænder, så det er altid en hektisk kamp at nå hele vejen omkring. Gaven vil derfor både glæde mig, mine tænder, tandlæge og omgivelser! Win win 🤓✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Jacobsen

  Jeg ønsker mig den til mig selv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie FS

  Mig selv😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg vil så gerne opgradere min oral-B tandbørste med den her. Ville være den skønneste julegave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah M

  Jeg ville vinde den til min søde søster – den står allerede på ønskelisten 😍 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Andersen

  Jeg ønsker mig klart denne elektriske tandbørste til mig selv i julegave 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line E

  Jeg ønsker at vinde tandbørsten til min kæreste. Det ville være den helt perfekte julegave til ham 🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg ville give den til min mor i julegave:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Schwartz

  Den kunne jeg godt tænke mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg ønsker mig denne flotte tandbørste til mig selv. Ikke kun fordi min kæreste ville hade farven, men også fordi han allerede har én. Jeg er dybt misundelig, og håber at jeg måtte vinde denne! 😄🙏🏼🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Den skulle være til mig selv 😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solveig

  Vil vildt gerne vinde den til mig selv! Har en i forvejen som er ved at være helt død, men en ny er ret dyr – så at vinde den kunne være perfekt! Og så i rose guld – blæret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil super gerne vinde, den ser SÅ smart ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Bendix

  Jeg tror faktisk jeg ville give den til min søster. Hun har en 4 måneder gammel lille bebs, og trænger til noget forkælelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Ej, den gad jeg så godt at vinde til mig selv 😃Den er så fin, og jeg vil gerne passe ekstra godt på mine tænder 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ønsker at vinde den 🌲

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg ville elske at få tandbørsten selv. Synes at den er SÅ fed, og lige nu bruger jeg en elektrisk tandbørste, som er over 10 år gammel, så jeg kunne godt trænge til en ny, og så er det jo oven i købet en der er mega flot!!🌸👅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Christensen

  Jeg må nok indrømme, at jeg ville give tandbørste til mig selv i julegave, hvis jeg var så heldig at vinde den – jeg flytter nemlig hjemmefra lige om lidt og har været vant til elektrisk tandbørste, som jeg nu desværrre må undvære og udskifte med en helt almindelig én. Derfor ville det være SÅ skønt at vinde den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Helt sikkert at den skulle være til mig selv!😍 -men måske kæresten er heldig at få et ekstra tandbørste-hovede til😌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg ville elske at få tandbørsten selv. Synes at den er SÅ fed, og lige nu bruger jeg en elektrisk tandbørste, som er over 10 år gammel, så jeg kunne godt trænge til en ny, og så er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Den kunne jeg godt tænke mig til mig selv 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Hansen

  Den ønsker jeg til mig selv 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nia

  Jeg ønsker at vinde den til mig selv. 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Vil gerne vinde til mig selv 🎄🤞🍀💫

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Uhh, kunne være lækkert med den tandbørste – jeg har været på udkig en elektronisk tandbørste 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Grand

  Jeg vil gerne vinde, da jeg har flere voksentænder som ikke er skabt og derfor skal passe særligt godt på mine mælketænder, selvom jeg er 20 år😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil rigtig gerne vinde den til mig selv 🙏🏻😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Lige denne skønne tandbørste ville jeg selv beholde. Med tandlægebesøg i næste uge, og et liv på SU, ville det være lækkert at kunne forkæle sig selv og sine tænder lidt. 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie møller

  Til mig selv, så min kæreste vil holde op med at sige jeg skal anskaffe mig en 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg ønsker tandbørsten til mig selv 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Ottosen

  Jeg har lige kigget på den på nettet fordi den er så mega smart, og efter fjernelse af 3 visdomstænder, kunne jeg godt bruge en elektrisk tandbørste til de steder der er svære at komme til, men som også skal skånes lidt. Så jeg håber meget🤞🏼🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil så gerne eje den tandbørste. Har kigget på den længe😍 fantastisk tidlig julegave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Nygaard

  Vil gerne vinde den til mig selv 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Lykke

  Jeg ønsker mig den til mig selv! 😍 Har altid ville ha en elektrisk tandbørste men det er ikke lige frem en ting der er over-fed at bruge penge på 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea Lindrup Jensen

  Jeg ønsker mig tandbørsten til mig selv. Jeg går meget op i, at mine tænder ser ordentlige ud og er sunde, samtidig elsker jeg at børste tænder😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Sikke en flot gave! Den håber jeg på at vinde til mig selv 😍🎄✨🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ønsker den til mig selv ;-) har de sidste mange gange fået at vide af tandlægen at jeg burde købe en elektrisk tandbørste, men har ikke fået det gjort, synes ikke lige det er det sjoveste at bruge sine penge på 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg har bøvlet meget med mine tænder siden jeg var lille. Mine tænder er, udefra set, meget lige, hvide og fine, men… De sidder så tæt og jeg kommer ikke rigtig omkring med en almindelig tandbørste, hvilket sidste år kostede mig en tandlægeregning på 10.000kr og skyld og skam. Dét er mange penge i et i forvejen stramt SU-budget – derfor ville det være ualmindeligt lækkert med denne lukseriøse tandbørste som en tidlig julegave😍👌🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg vil give tandbørsten til min bedste veninde! Hun har i forvejen det smukkeste tandpastasmil, så jeg kan kun drømme om hvor smukt det bliver med denne eltandbørste;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma K

  Det skulle være en julegave til mig selv🎄 Min tandbørste selv er total flosset😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Ballisager Thomasen

  Jeg har siden jeg gik på efterskole (2014) haft den samme elektriske tandbørste fra oral b, den har været trofast hele vejen, men jeg må desværre erkende at dens batteri er fuldstændig dødt… Derfor har jeg selvfølgelig afprøvet mig med de alminde tandbørster – men de renser bare ikke tænderne på samme måde – øv for det og mig nærighed:( en ny elektrisk tandbørste koster ikke bare lige 100, men som du selv nævner 1800:(
  Jeg ønsker mig derfor denne tandbørste til mig selv og mine bisser – 6 minutters kvalitetstid vil den få hver eneste dag hvis ikke mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det er da den sejeste og smukkeste tandbørste ever !! Jeg har længe ønsket at prøve en elektrisk tandbørste ( min tandlæge har ønsket det endnu længere) så måske er det på tide nu ?! Ud over det, så ville det da være fedt at starte ud med en Ferrari fra start af😊🙏🏼🎄 Tak for en spændende insta profil 😊👌 Glædelig jul🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg vil helt klart give den til min søde mormor, der før i tiden har været super uheldig med sine tænder og derfor helt klart fortjener en ny, flot og lækker tandbørste som endda også er super pæn! Jeg er stensikker på, at denne fine tandbørste ville glæde min mormor – også selvom hun nok ikke får brug for at oplade telefonen 💖👼🏼🤞🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa Jensen

  En tidlig julegave til mig fra… dig 🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Min nuværende eltandbørste kunne efter flere års trofast brug godt trænge til en udskiftning, også er denne altså så fin i rosegold. Så det ville blive en bonus julegave til mig selv😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Da min egen eltandbørste lige er gået i stykker ville denne derfor være en ekstra bonus julegave til mig selv, hvis jeg var så heldig at vinde.😍❤️ Også ville rosgold passe så pænt sammen med alle mine andre ting i rosegold, det er simpelthen den pæneste farve 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville give tandbørsten til min rigtig gode veninde! Hun fortjener den virkelig, og hun elsker rosegold!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Nissen

  Ville glæde min tandlæge hvis jeg endelig fulgte hendes råd og begyndte at bruge en elektrisk tandbørste 😉💖💖💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Til mig selv. Min gamle eltandbørste gik i stykker for et par måneder siden, og grundet en SU-økonomi er det ikke lige det første jeg render ud og køber, så det ville være genialt at vinde en!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg ville blive så glad for at vinde denne tandbørste. Er gået igennem en stor kæbeoperation med bøjlebehandling pga. vækstforstyrrelser, og nu har jeg endelig fået bøjlen af efter flere års forløb og operation sidste år. Så det ville være prikken over i’et, hvis jeg kunne børste mine tænder med sådan en fin tandbørste :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg ville helt klart give tandbørsten til min søde mor som en ekstra forkælelse og tak for alt hun gør, da hun ønsker sig netop denne i julegave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Den vil jeg vildt gerne vinde, så kan den billige og slidte sag af en eltandbørste, vi har nu blive smidt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Jeg vil VIRKELIG gerne vinde denne tandbørste da jeg har brugt svimlende 37.000 på specialtandlæge i år.. så ja, jeg har brug for den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Jeg har lige fået en mega salgstale fra min svigerinde, som er tandlæge, om hvor godt det er at bruge eltandbørste. Så jeg bliver nok nødt til at forære mig selv den i julegave 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Til min søster, som har ønsket sig en elektrisk tandbørste i julegave 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  sådan en kunne jeg godt bruge så mine tænder kan blive ligeså fine som tandbørsten!😅 god jul Johanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Den elektriske tandbørste jeg har fra Oral B kunne godt trænge til at blive udskiftet. Så jeg ønsker mig den pæne tandbørste til mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Den vil jeg rigtig gerne vinde til mig selv 🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine Vemmelund

  Det er uden tvivl den smukkeste tandbørste jeg endnu har set! Den ville jeg simpelthen helt egoistisklade stå hjemme hos mig selv ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg ville glæde min mor med den. Den hun har nu trænger virkelig til en udskiftning, og så elsker hun Rose Gold :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Helt klart mig selv. Tror hellere jeg må finde en anden farve til min kæreste, så han ikke tror han blivet for feminin. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise A.

  Jeg ville beholde den selv!! Tænk sig engang, at en tandbørste kan være så smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Den vil jeg selv gerne beholde, da jeg aldrig har prøvet en elektrisk tandbørste :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg ville gerne selv have den (men regner med at kunne købe børstehovder , så min kæreste og vores børn ( i hvert tilfælde den store) også kan bruge den)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Den ville jeg selv beholde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane S

  Til mig selv 😍🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker den da til mig selv – da jeg har planer om at 2019 skal være fuld af STORE smil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det skulle være til mig selv, da jeg længe har ønsket mig en! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Til mig selv 😉 Lige hvad mine bisser ønsker sig i julegave 🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Jeg ville gerne vinde den til mig selv som en ekstra lækker ting til jul, og som erstatning for en normal tandbørste :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Jeg ville super gerne have skiftede min tandbørst ud, især efter jeg er blevet 18 og nu selv skal betale for tandlæge ;-) og stadig børster tænder konstant efter at have fået en kærste :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Berg

  Ville elske at vinde den fine tandbørste til mig selv. Jeg har i længere tid tænkt at jeg skulle investere i en elektrisk tandbørste og denne her i rose guld passer perfekt ind på badeværelset. God jul :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Den vil jeg super gerne vinde! Jeg har for nogle år siden selv investeret i en elektrisk tandbørste, da min tandlæge talte god for sådan en. Den er desværre ved at være godt brugt op nu, så jeg ville elske at vinde denne flotte og gode tandbørste! 🍀🤞😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SGA

  Jeg vil super gerne vinde den til mig selv, da min tandlæge siger jeg børster for hårdt og skal gå over til en elektrisk tandbørste. Så det ville være skønt at vinde. God jul og tak for en god blog👍🏾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Glædelig 4.december:-)
  Meget flot og klog tandbørste, den gad jeg godt vinde til min smukke unge datter:-)
  Jule nisse hilsner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg ønsker mig denne fine tandbørste til min søde bror der som mig går op i at passe på bisserne :) håber jeg er den heldige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Til mig selv😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia Pedersen

  HELT sikkert til mig selv!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Feldt Tobiassen

  Jeg vil give den til mig selv som en julegave.

  Jeg trænger til en ny el tandbørste og denne her er virkelig smuk.

  Jeg krydser fingre. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOM MED PÅ JAGT EFTER ÅRETS JULETRÆ