JEG HAR EN STOR NYHED TIL JER

Jeg har arbejdet på et lille projekt de sidste par måneder, som jeg nu endelig er klar til at sætte i verden. Mine tegninger, er blevet til plakater og har fået deres egen webshop! Med tiden håber jeg at der  vil være alle mulige og umulige slags plakater, kort og tryk og måske også et udpluk af lækre vintagefund. Men for nu er der 4 plakater inspireret af min sommer i Italien. Plakaterne er lavet hos et svanemærket dansk trykkeri og de er Co2 neutrale. Det var enormt vigtigt for mig at forsøge at lave den her webshop så bæredygtig som muligt, så I kan købe plakater med god samvittighed <3

Så byd velkommen til min nye baby: Kohlmetz.shop
Jeg håber I vil støtte mit arbejde ved at købe plakater, altså hvis I kan lide dem.

Lidt om det der med at tegne. Mine passioner er mange og dét med stregerne har altid været én af de største. Først og fremmest skarnsstregerne selvfølgelig, men i særdeleshed også tegnestregerne. Streger der over årene er blevet til penselstrøg i akvarelfarver. Som barn tegnede jeg engang på indersiden af et gammelt karlekammerskab der stod på mit værelse, her er altså tale om en kombination af skarns/tegnestreger. Mine forældres straf var at tage mit tegnegrej fra mig i en uge. Jeg har altid haft sans for drama, så jeg proklamerede at “hvis jeg ikke må tegne, kan jeg lige så godt dø!”. Helt så voldsomt gik det trods alt ikke og nu om dage er mine følelser overfor tegnegrej knapt så stærke. Men afhængigheden af at lade penslen føre min hånd og hjerne, og for en stund blot fordybe mig i farverne – ja den er der helt bestemt stadig.

4 kommentarer

 • Mira

  Hvor er de bare flotte! Hvilket mærke akvarel bruger du? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Sikke nogle smukke plakater Johanne! Hvor er du sej!

  Jeg synes virkelig at de er smukke, men det eneste der afholder mig fra at købe en plakat, er at der er lidt for meget lyserød på billederne. Det passer ikke lige ind i mit hjem desværre. Ved ikke om jeg er den eneste der har det sådan, men håber at det er respons der kan bruges:)
  Held og lykke med webshoppen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor fedt for dig – tillykke med shoppen :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Stort tillykke med webshoppen:-)
  Flotte kreationer:-)
  Dejligt du er så go til det kreative, det er en god og sund ting.
  Held og lykke med det hele vejen frem:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *