10 TING JEG HAR LÆRT I 2018 - ET ÅR MED NIVEA

KOM MED PÅ JAGT EFTER ÅRETS JULETRÆ

GLÆDELIG 1. SØNDAG I ADVENT!
Jeg har glædet mig sådan til, at det blev december måned og min absolutte favorittid på året. I hele denne måned vil jeg bage, hygge, DIY’e og skabe julestemning hver søndag på min youtubekanal og her på bloggen. Jeg håber I synes det er lige så skønt og julet, som jeg gør,

Opskrift på dej til kardemommesnurre:
Dej: 30 g gær
3,5 dl mælk (jeg bruger havre eller rismælk)
100 g smør (jeg bruger “smørbar” fra naturlig)
1 æg
50 g sukker
700-750 g hvedemel
1/2 tsk salt
1,5 tsk stødt kardemomme

Fyld – se videoen for instruktioner
100 g blødt smør
100 g sukker
1/2 tsk stødt kanel
2 store tsk stødt kardemomme

Fremgang:
Mælk og smør varmes op i en gryde (eller i mikroovnen) indtil smøret er opløst i mælken. Lad mælk og smør stå indtil det er lunkent og opløs derefter gæren deri. Tilsæt da de resterende ingredienser og ælt dejen grundigt, til den er fuldkommen smidig og glat. Det kan godt tage 5-10 minutter. Læg dejen tilbage i skålen og dæk den til med et klæde eller folie – lad den hæve i minimum 1 time.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG HAR LÆRT I 2018 - ET ÅR MED NIVEA