JEG HAR EN STOR NYHED TIL JER

MIN JUL HELT TÆT PÅ & EN GAVE FRA OLYMPUS


Reklame for Olympus – videoen indeholder også betalt reklame for Olympus.

Nu kan man vist efterhånden godt tillade sig at ønske glædelig jul! Og hvordan gør man dét bedre, end med en lille video som hylder min yndlings højtid? Jeg har i hvert fald bikset den her lille stemningsvideo sammen, for at viser jer noget af alt det som jeg elsker ved julen. For mig er December altid for travl, og hvert år lover jeg mig selv at næste år får jeg filmet julekalenderen allerede i November, så jeg kan slappe af i December måned og alligevel sidder jeg her, dagen før dagen, før dagen og kigger ind i skærmen. Men det er efterhånden blevet en slags tradition, dét der med at sidde og redigere videoer imens familien så småt indfinder sig hos mine forældre. Faktisk er det også ret hyggeligt, at sidde her på mit gamle værelse og høre min søsters børn pusle rundt i stuen, imens nogle andre er igang i køkkenet og jeg kan kigge ud af vinduet, til min far, der sætter fod på juletræet i garagen.

I år bliver hele min familie samlet juleaften og jeg glæder mig så meget til at nyde et festmåltid af en julemiddag med dem alle. Vi er en forholdsvis “lille” familie, eller det vil sige dét var vi i hvert fald dengang jeg selv var barn, nu er vi faktisk 15 mand når alle er samlet, med hel børneflok – så julen for mig har forandret sig en hel del. Der er børneskrig og skrål, menneskemylder i køkkenet og stuen, en særlig gaveordning og en kat som konstant pønser på at æde min og Mads guldfisk, Thomas Bo Larsen som også er med hjemme til jul i år. Så ro og fred er der godt nok ikke så meget af, men masser af familie og kærlighed og sjov. Og dét er jo faktisk noget af det vigtigste for julen, det kommer før gaverne og (liiige knap og nap) før maden, det gør fællesskabet og hyggen. De sidste mange år, har jeg haft mit kamera med til jul, fordi det er så hyggeligt at kunne kigge tilbage på de forskellige juleaftner. Dét år hvor min far glemte anden i grillen og vi først fandt den en uge senere, eller dét år hvor min søster fortalte mine forældre at hun var gravid for første gang. Jeg er i hvert fald utrolig glad for at have alle de mange minder foreviget og gemt. Olympus Pen er ét af de kameraer jeg har haft flere modeller af igennem årene og nu de sidste 6 måneder har jeg brugt et Olympus Pen E-PL9, og jeg har brugt standard objektivet meget når jeg filmer vlogs og er på farten, objektivet er nemlig et pandekageobjektiv, som er meget fladt og næsten ingenting fylder når man skal have det med i håndtasken. Men hvis man gerne vil tage flotte portrætter med en blurry baggrund så skal man have fat i et andet objektiv, f. eks en Macro Lens som ikke alene er super til madbilleder, natur m.m hvor man kan gå virkelig, virkelig tæt på dyr og blomster. Men et makro objektiv er faktisk også fremragende til portrætter. Alle billederne ovenfor er taget med mit Olympus Pen og et 30mm objektiv. Og ved I hvad det aller bedst er?
Hvis du køber et Olympus Pen kamera fra nu eller frem til 31. 12. 2018 får du gratis en 30mm Macro Lens  oven i hatten, så du kan tage nogle fantastiske  portrætbilleder eller smukke videoer. Hvis du går med tanker om at købe et nyt kamera en af juledagene, vil jeg virkelig anbefale at du bruger det her tilbud. Macro objektivet koster normalt 2499 kroner, så det er altså noget af en fin gratis gave man får fra Olympus. Tilbuddet gælder hos alle Olympus forhandlere i Danmark og på nettet. Shop dit Olympus Pen og få gratis makro objektiv med lige HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR EN STOR NYHED TIL JER