MIN JUL HELT TÆT PÅ & EN GAVE FRA OLYMPUS

VLOG: JULESTRESS & MIN NYE WEBSHOP

Kære alle sammen, rigtig glædelig lille juleaften. Min juleferie starter NU! Og jeg vil slukke computeren og bruge tid med min familie. Jeg håber at I er kommet i julestemning – hvis ikke, så vil jeg anbefale at se de 4 adventsvideoer jeg har delt i løbet af december måned, for de er fyyyyldt med juleri.

Jeg håber I får den dejligste jul – vi ses på den anden side af helligdagene <3

PS. Husk: I er gode nok lige som I er. Og at familier kan være mærkelige og irriterende men også noget af det bedste. Vær tålmodig. Spis så meget julemad I har lyst til og glem vægt og kalorier for bare et par dage. Og – lad være med at tage jeans med huller i på juleaften, medmindre I orker at moster Irna og morfar skal være efter jer hele aftenen med hvad “ungedommen dog betaler for nu til dags”.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN JUL HELT TÆT PÅ & EN GAVE FRA OLYMPUS