VLOG: JULESTRESS & MIN NYE WEBSHOP

MIN UPCYCLEDE NYTÅRSKJOLE

GODT NYTÅR ALLE GODE MENNESKER SOM LÆSER MED <3

Decembermåned var propfyldt med afvikling af årets sidste kampagner og arbejdsopgaver, julegaver, julekalender, lancering af min egen plakat-webshop og ærligt talt – stress og jag, på et niveau hvor jeg næsten ikke kunne mere. Så den 24. december og en lille uges juleferie var mere end tiltrængt. Jeg holdt jul hjemme hos mine forældre i Faaborg og blev der i en god del af juledagene, så da jeg kom hjem til Mads og Odense var det næsten lige op over med nytår. Vi holdt den dejligste middag og fest med nogle vennepar her i lejligheden – og den slags kræver jo altid lige lidt ekstra, med oprydning og op-pyntning til den store aften. Så kjolen, den havde jeg ikke rigtig nået at beskæftige mine tanker så meget med. Men jeg vidste at jeg havde en pink glimmersag fra 70’erne hængende bagerst i mit skab. Den købte jeg midt på sommeren, da jeg faldt over den i en genbrugsbutik og ikke kunne lade den hænge. Men kjolen var for stor og havde en akavet og træls længde. Så der skulle gøres noget ved den, hvis den skulle gå an som nytårskjole.
Så en times tid inden gæsterne ankom, gik jeg igang med saks og symaskine. Jeg syede kjolen ind langs sømmene i begge sider og klippede ca 80cm af længden. Og så var den der faktisk. I mit hoved havde jeg en idé om at holde det i den lidt 70’er agtige ånd og derfor stylede jeg kjolen med en silkeskjorte med bånd. Skjorten er faktisk også et genbrugsfund, jeg købte den i december da jeg gav mig selv opgaven at finde ét festoutfit kun med genbrugstøj. Så jeg sprang ind i 2019 et outfit, udelukkende med ting fra min garderobe – men som aldrig rigtig havde fået chancen for at shine. Pånær mit hårbånd – det har jeg lavet ved at sætte glimmerpompommer fra 2 styks H&M hårbånd sammen til ét.
Jeg håber at I alle sammen er kommet vel ind i det nye år og at I er fulde af mod, håb og tro på at der vil ske gode og spændende ting i 2019. Jeg glæder mig i hvert fald til at tage hul på året og håber at kunne være meget bedre til at få opdateret bloggen og skrive og dele mere personlige historier i det kommende år.

3 kommentarer

 • Hold da op! Det er vildt nok at fikse en time inden, at gæsterne står i døren. Men du har gjort det godt! Kjolen er blevet hamrende fin.
  Glæder mig til at høre mere fra dig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shit, hvor hardcore sådan lige at fikse kjolen en time før gæsterne kom! Du får det til at lyde så nemt, men jeg er altså voldsomt imponeret, haha. Jeg kunne heldigvis også springe ind i det nye år i udelukkende genbrugsfund og godter fra gemmerne – det føles bare bedre!

  Knus, og godt nytår til dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Rigtig godt nytår!
  Du ser simpelthen så skøn ud, altid :-)
  Dejligt du har den kreative sider og har din egen smag og personlighed, det er et godt sundhedstegn:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG: JULESTRESS & MIN NYE WEBSHOP